dimecres, 31 de desembre del 2014

Woody Allen acomiada el 2014 tocant jazz al Liceu

BON NADAL
Dimecres  31.12.2014  06:00

Woody Allen acomiada el 2014 tocant jazz al Liceu

El cineasta inaugura el nou Suite Festival amb la seva New Orleans Jazz Band

VilawebEl clarinet de Woody Allen obre el Suite Festival BCN Music Experience, un nou cicle de concerts impulsat per la promotora Clipper's que té per seu el Gran Teatre del Liceu. Allen i la seva New Orleans Jazz Band obren foc aquest vespre acomiadant l'any 2014, en una vetllada que es podrà allargar després amb sopar i revetlla de Cap d'Any al Foyer del Liceu.
Woody Allen & The New Orleans Jazz Band oferirà un repertori centrat en temes del millor jazz internacional, alguns dels quals molt vinculats als seus films.
Aquest primer festival compta amb onze artistes, la majoria internacionals. A més d'Allen, hi haurà Van Morrison, Gregory Porter, Ara Malikian, Bob Geldof, Els Amics de les Arts, Luz Casal i Antonio Orozco. Resten per descobrir tres artistes, que el festival anunciarà a principi del 2015.
En la línia de les grans sales del món
'Amb aquest nou cicle es potencia el Gran Teatre del Liceu com el gran "concert hall" de referència de Barcelona --diuen els organitzadors--, en la línia dels grans recintes del món, com el Royal Albert Hall de Londres, l'Olympia de París o el Carnegie Hall de Nova York, que tenen programació estable dels millors concerts de pop, rock, jazz o folk, entre més gèneres musicals contemporanis.' L'activitat del festival és compatible amb la temporada pròpia del teatre, que no s'alterarà.

Segons el president de Clipper's, Juli Guiu, el festival té un pressupost d'1,25 milions d'euros. Un 25% és finançat amb fons públics amb la fórmula de crèdit reintegrable. De la resta, 250.000 euros els aporten patrocinadors, i els altres s'han de sufragar amb ingressos de taquilla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada