dijous, 25 de desembre del 2014

El Nadal... millor ben negre

BON NADAL

El Nadal... millor ben negre

Tres de cada quatre consumidors menjaran xocolata aquestes festes, proporció que baixa fins al 25% a l'estiu

Un 41% de la població en consumeix a diari

| Actualitzat el 25/12/2014 a les 16:30h
 
El torró de xocolata, una de les estrelles d'aquestes festes.

"Per Tots Sants, castanyes. Per Nadal, torrons. Per la Pasqua, mona. I tot l'any... bombons!", diu la dita. Sí... i no. Segons un estudi de la marca Kinder Bueno Mini, per bé que de xocolata se'n consumeix tot l'any, el consum a l'estiu i a l'hivern és completament diferent. Durant els mesos més càlids de l'any, només un 25% dels consumidors asseguren menjar algun tipus de xocolata. En canvi, de cara a aquestes festes de Nadal, el consum xocolater es dispararà fins al 75%: tres de cada quatre consumidors degustaran alguna delícia de cacau aquests dies.

Segons la marca, un 49% de la població consumeix xocolata un cop a la setmana; un 41% ho fa a diari, i un 10% opta per consumir-ne només un cop al mes. Per edats, els consumidors d'entre 18 i 24 anys són els "xocolaters" per excel·lència: més de la meitat en consumeixen diàriament. En fer-se grans, els consumidors van deixant de menjar tanta xocolata: el percentatge de consumidors diaris d'entre 25 i 29 anys es redueix al 40%, percentatge que baixa fins al 35% en els d'entre 30 i 35 anys.

Per gustos, la xocolata amb llet és la reina dels paladars: un 71% dels enquestats es decanta per aquesta opció, enfront al 29% que prefereix la xocolata negra.

Pràcticament la totalitat dels enquestats coneix les propietats beneficioses del cacau per a l'organisme. Set de cada deu en coneixen les propietats antioxidants, i el 66% sap que augmenta la producció de serotonina.

L'estudi, informa la marca, es va realitzar segons la normativa AENOR UNE–ISO 20252 d'Investigació de Mercats a una mostra representativa de 1000 enquestats d'entre 18 i 35 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada