divendres, 19 de desembre del 2014

«El Cafè de la República» deixa d'emetre's després de la mort de Joan Barril

«El Cafè de la República» deixa d'emetre's després de la mort de Joan Barril

L'emissora treballa per reformular la franja horària nocturna

| ARA 19/12/2014 a les 11:08h

El programa 'El Cafè de la República' de Joan Barril s'ha deixat d'emetre a Catalunya Ràdio. El segell de l'escriptor i periodista, que va morir la matinada de dissabte, fa que aquest programa d'autor no pugui continuar sense ell, segons ha informat l'emissora. L'últim programa amb el format habitual es va fer el divendres de la setmana passada, el dilluns es va fer el programa especial dedicat a Joan Barril i ja no s'ha tornat a fer. Aquest dijous s'han començat a recuperar programes ja emesos de 'L'ofici de viure', amb Gaspar Hernàndez.

Durant aquestes festes de Nadal, l'espai dedicat a la psicologia positiva s'emetrà de dilluns a divendres, de 21.00 a 22.00 h. Mentrestant, Catalunya Ràdio treballa per reformular aquesta franja horària amb un altre projecte radiofònic "que doni resposta a l'audiència".

L'equip del programa va adreçar ahir al vespre a l'audiència unes paraules de comiat recordant que 'El Cafè de la República' "ja no tornarà" i que sense Joan Barril "no tindria sentit" ja que era "un programa d'autor, d'un autor amb una fortíssima personalitat".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada