divendres, 19 de desembre del 2014

Els Prats de Rei i Copons ja tenen catàleg de camins

 - 18/12/2014 11:13 - Edgar Mata

Els Prats de Rei i Copons ja tenen catàleg de camins


Ahir a la tarda, el diputat d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, va entregar als alcaldes dels Prats de Rei, Francesc Doucastella, i de Copons, Cesc Salamé, els catàlegs de camins dels respectius municipis.
Foto: Ajuntament dels Prats de Rei
Foto: Ajuntament de Copons
Aquest document planteja la definició del conjunt de camins municipals de cada municipi. D'acord amb les indicacions fetes pels mateixos ajuntaments, 35 camins dels Prats de Rei, que sumen un total de 49,62 Km, i 31 camins de Copons, amb 47,365 km, han estat analitzats per tal de caracteritzar-ne els seus trets fonamentals.
Un cop recopilada aquesta informació s'ha dut a terme un treball de camp, visitant tots els camins i recollint les seves dades descriptives, per al seu posterior processament informàtic, a fi de crear un Sistema d'Informació Geogràfica (SIG) del catàleg de camins. Les dades usades per a la caracterització dels camins són referents a la seva geometria, funcionalitat, estat de conservació, amplada i tipus de ferm.
Per a cada camí s'ha confeccionat una fitxa resum de les seves característiques, un plànol de situació a escala 1:5.000 en el qual es defineix el traçat del camí i la numeració per PK. També s'incorpora la toponímia complementària i els elements més remarcables, a més d'un recull fotogràfic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada