dimarts, 16 de desembre del 2014

ERC espera que Mas convoqui les eleccions abans del 19 de gener

ERC espera que Mas convoqui les eleccions abans del 19 de gener

Pere Aragonès subratlla que, ajornant el veto als pressupostos, ERC ha facilitat el procés negociador per a les plebiscitàries

Suggereix al president de la Generalitat que aprofiti el discurs de cap d'any per anunciar la data dels possibles comicis

EL PERIÓDICO / BARCELONA
Dimarts, 16 de desembre del 2014 - 11.25 h
ERC confia que abans del 19 de gener ja hi hagi data per a les eleccions catalanes. El portaveu adjunt del partit al Parlament, Pere Aragonès, ha apuntat fins i tot que, "ja que el president de la Generalitat fa un discurs a finals d'any", el que li "agradaria" seria que Artur Mas aprofités aquesta oportunitat per convocar els comicis.
"Els ultimàtums no són bons. Estic convençut que abans del 19 de gener tindrem data per a les eleccions i un acord avançat", ha assenyalat Aragonès en declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio'. Aquesta data és la de l'inici del debat en comissió de les esmenes dels grups de l'oposició i en aquest cas Esquerra sí que ha fet la seva aportació.
El portaveu republicà ha subratllat que, amb la decisió de no presentar esmena a la totalitat als pressupostos, ERC ha fet un gest per facilitar el procés negociador de cara a unes eventuals eleccions plebiscitàries. Aragonès apunta que les negociacions entre CiU i ERC sobre els pressupostos van quedar interrompudes el novembre passat i que després no hi ha hagut contactes formals. Ara és el moment, apunta, de reprendre les converses sobre els comptes i sobre l'avançament electoral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada