diumenge, 14 de desembre del 2014

Eduardo Reyes: "Necessitem ser més. Ara és l'hora de sumar"

13/12/2014
plebiscitàries

Eduardo Reyes: "Necessitem ser més. Ara és l'hora de sumar"

Eduardo Reyes
El president de 'Súmate', Eduardo Reyes - Bernat Vilaró

El president de Súmate creu que "és imprescindible convocar eleccions i iniciar una nova etapa"

Bernat Vilaró
El Singular
El president de l'entitat independentista Súmate, Eduardo Reyes, afirma en un article a LlobregatDigital.com que "la gent està esperant que se l'escolti i que se li donin respostes. Si no ho fem nosaltres podem perdre l'oportunitat. No ens tanquem, no perdem més temps embadalits entre els que ja estem, entre els convençuts, entre els que ho tenim clar. Necessitem ser més: ara és l'hora de sumar".

"Això és Catalunya: ara tan sols depèn de nosaltres. La independència no és cap capritx, ni un canvi de bandera, ni és la solució màgica a res. No és l'objectiu ni el punt d'arribada; és el punt de partida. És l'instrument que permetrà construir de nou, intentant aquesta vegada no repetir errors. I si els cometem, serem els únics responsables, sent amos dels nostres errors i els nostres encerts", afegeix Reyes.

El líder de Súmate, entitat formada per castellanoparlants, reitera que "és imprescindible convocar eleccions i iniciar una nova etapa. El 9-N els ciutadans, la societat civil i els partits vam treballar junts per un mateix objectiu". "Necessitem aquesta unitat d'acció i abandonar debats estèrils sobre les formes, per anar a l'objectiu", conclou.
Eduardo Reyes
El president de 'Súmate', Eduardo Reyes - Bernat Vilaró

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada