dimecres, 17 de desembre del 2014

Una app per conèixer de forma divertida la història de Catalunya

Una app per conèixer de forma divertida la història de Catalunya

| ND 16/12/2014 a les 19:30h
 
Captura d'un dels jocs que es poden fer a l'app Guaita kina tribu
Aquest dissabte va tenir lloc la presentació del joc interactiu “Guaita Kina Tribu” a la biblioteca Districte 5 de Terrassa. En un acte presentat per la cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, Carme Fenoll, i amb la presència dels seus creadors, Àlex Climent i Gabriel i Núria Díaz i Comas, es va donar a conèixer aquesta app inspirada en l’obra de teatre "Trifulkes de la KatalanaTribu", de Víctor Alexandre.

Guaita Kina Tribu (GKT) és una App infantil educativa que té com a objectiu despertar la curiositat sobre la Història de Catalunya a partir de minijocs per a nens i nenes de 4 a 9 anys. Utilitzant un llenguatge audiovisual fàcil de reconèixer pels nens, els personatges històrics són representats amb formes animals, que els fan de guia al llarg de tot el joc. Així, l’app es converteix en un instrument vehicular amb el que el nen aprèn al mateix temps que es diverteix.

Guaita Kina Tribu també aposta per la normalització de llengües estrangeres. Els missatges de felicitació de l’app apareixen en català, castellà, anglès o japonès de manera aleatòria, independentment de l’idioma en que s’hagi descarregat l’aplicació.

L’app ha comptat amb la supervisió de diversos professionals especialitzats en Educació Infantil per garantir els criteris didàctics i pedagogs, a més de la supervisió directa de Víctor Alexandre pel contingut històric.
 
Grans i petits hauran d'ajudar Guifré el Pelós

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada