dimarts, 16 de desembre del 2014

'El cafè de la república' rendeix homenatge a Joan Barril

'El cafè de la república' rendeix homenatge a Joan Barril

'IN MEMORIAM'

El programa que dirigia i presentava el dasaparegut periodista a Catalunya Ràdio ofereix dilluns una edició especial en la seva memòria

ELPERIODICO
Dilluns, 15 de desembre del 2014 - 18.13 h
El programa de Catalunya Ràdio 'El cafè de la república' rendeix avui dilluns un homenatge a Joan Barril, director i presentador d'aquest espai informatiu que va morir dissabte. Aquesta edició especial en el seu record, de 21.00 a 22.55 hores, està vertebrada sobre tres eixos: Joan Barril com a radiofonista, i també en les seves facetes com a comunicador i escriptor.
'El cafè de la república', que en aquesta ocasió especial estarà dirigit per Elisa Omedes, recupera documents sonors del periodista barceloní, cançons i sintonies dels seus programes radiofònics. També parlaran de la seva figura el director de teatre i amic de la infància Joan Ollé; Antón Costas, economista i president del Cercle d'Economia; Josep Maria Cortés, periodista econòmic; Pilar Beltran, editora dels llibres de Barril, del grup 62, i Daniel Fernández, president del gremi d'editors de Catalunya.

'El cafè de la república' es va estrenar el 3 d'octubre del 2005. Amb aquest informatiu nocturn, que ha dirigit i presentat durant gairebé una dècada, Joan Barril va crear un espai d'autor, reflexiu, amb to serè i ritme pausat, on reservava un ampli espai a l'art, el pensament i la poesia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada