dimarts, 16 de desembre del 2014

El PSC escenifica la seva ruptura a Girona

QUE S'HO FACIN MIRAR...!!!

El PSC escenifica la seva ruptura a Girona

El primer ple municipal després de la baixa dels últims cinc regidors es converteix en un intercanvi de retrets

Sílvia Paneque (centre), regidora del PSC a Girona
ACN / Xavier Pi
Sílvia Paneque (centre), regidora del PSC a Girona
EL PERIODICO
FERRAN COSCULLUELA / Girona
Dimarts, 16 de desembre del 2014 - 09.33 h
Ball de cadires i intercanvi de retrets a les files socialistes de Girona. El PSC va escenificar ahir a la nit l'escissió del partit en el primer ple municipal després que sis dels set regidors que van obtenir en els últims comicis s'hagin donat de baixa del partit i hagin decidit passar al grup de regidors no adscrits. Els últims cinc ho van fer ahir mateix.
En una sessió que va començar amb la justificació dels últims regidors que han trencat el carnet socialista, l'anterior portaveu del PSC i actual militant de Moviment d’Esquerres (Mes), Pia Bosch, va afirmar que la seva decisió respon al “deteriorament” que ha patit el partit després que el procés sobiranista portés la direcció a prendre un rumb que “ha trencat la pluralitat fins a conduir a la ruptura”.

Honestedat i independentisme

Sílvia Paneque, futura alcaldable del PSC a Girona i l'única regidora amb què compta ara el grup municipal, va acusar els seus excompanys de falta d'“honestedat” a l'haver aprofitat el seu càrrec al grup municipal socialista per impulsar la formació d'un altre partit.
"És cert que la qüestió ideològica ha afectat, però també n'hi ha altres que expliquen millor les circumstàncies a Girona. He de dir que m'ha decebut profundament observar que certs càrrecs notables o intermedis de l'autonomisme avui vulguin convertir-se en líders pretesament renovats de l'independentisme”, va censurar Paneque en referència a exconsellers com Ernest Maragall, Marina Geli, Montserrat Tura o Antoni Castells, i a altres dirigents com Joaquim Nadal, Manel Nadal i Manel del Pozo, que han donat el seu suport als regidors que han abandonat el PSC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada