diumenge, 28 de desembre del 2014

La novel·la de Josep Guardiola és una innocentada

BON NADAL

28/12/2014
Literatura

La novel·la de Josep Guardiola és una innocentada

Pep Guardiola
Pep Guardiola durant la roda de premsa de la Champions amb el 'CAT' a la samarreta

El portal de literatura 'Illa de Llibres' fa broma explicant que l'exentrenador del Barça faria un salt a la literatura

Xavier Lladó
El Singular
La novel·la de Josep Guardiola és una innocentada. El portal de literatura 'Illa de Llibres' ha fet broma avui aprofitant que és el dia dels sants inocents. La notícia assegurava que el reconegut tècnic publicaria una novel·la abans de Sant Jordi. "L’exentrenador del Barça farà el salt literari amb ‘Fora de joc’ una novel·la ambientada en el món del futbol", reblava en el subtítol.

Explicava que tractaria sobre "les aspiracions d’un jove futbolista d’un petit poble i les dificultats per aconseguir el somni de convertir-se en un dels millors futbolistes del món". 'Edicions del Periscopi' n'era l'editorial d'un llibre que també comptaria amb ingredients de thriller, on es parlava de les parts fosques del futbol.

No donava més detalls de la trama, però informava la novel·la que arribaria a les llibreries a finals del mes de febrer i que podria ser presentada el 22 de març coincidint amb el partit que disputaran el Barça i el Reial Madrid al Camp Nou.

Per donar veracitat a la inocentada, 'Illa de Llibres' destacava l’interès que ha mostrat Josep Guardiola pels temes culturals i literaris.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada