dijous, 16 d’octubre del 2014

País Groc. Reus es desperta de color groc

País Groc

Reus es desperta de color groc

Escultures, bancs i arbres de la ciutat de color groc, el color de l'Assemblea i el color del 9 de novembre, dies abans del gran acte d'unitat a la plaça de Catalunya de Barcelona

, Reus | Reus Diari 16/10/2014 a les 08:00h

El general Prim s'ha despertat de color groc. Foto: Guillem RS.

Aquesta matinada voluntaris de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Reus han tenyit de groc el centre de la ciutat de Reus. El general Prim, l'estàtua de la plaça del pintor Fortuny, el nen de les Oques, el gegants indi, arbres del carrer de Sant Joan i de la plaça del Prim i alguns bancs del centre s'han despertat aquest matí amb teles de roba i plàstics de color groc, una acció que s'emmarca en el conjunt d'activitats que es fan per la campanya del Sí-Sí de cara a la consulta del proper 9 de novembre.

Amb la consulta, amb el model alternatiu que va presentar Mas aquest dimarts, 14 d'octubre, a l'aire i amb la unitat dels partits sobiranistes tocada, el paper de l'ANC i d'Òmnium agafa especial importància. Aquest diumenge, 19 d'octubre, es farà l'acte central de la campanya Ara és l'hora a la plaça de Catalunya de Barcelona i que servirà per explicar quins seran els passos de l'ANC davant de la consulta del 9 de novembre i de les properes eleccions.

Més imatges d'aquesta campanya:
 
El 'condesito' de la plaça del pintor Marià Fortuny, de groc. Foto: Guillem RS.
 
El gegant indí, de color groc, al carrer Sant Joan de Reus. Foto: Guillem RS.
 
Arbres de groc a la plaça del Prim de Reus. Foto: Guillem RS.

La seu de l'ANC i d'Òmnium Reus, a la plaça del Prim, amb diversos cartells pro consulta. Foto: Guillem RS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada