dissabte, 4 d’octubre del 2014

Cop de força municipal pel 9-N.Mas rep prop de 800 alcaldes favorables a la consulta

Cop de força municipal pel 9-N

Mas rep prop de 800 alcaldes favorables a la consulta

Especial: Referèndum d'independència de Catalunya 9 de novembre de 2014

, Redacció | ND 04/10/2014 a les 10:06h
La capçalera dels alcaldes, just abans d'entrar a Palau Foto: Jordi Borràs/ND

Després de la llarga reunió i compareixença final d'ahir al palau de la Generalitat del front proconsulta, aquest matí hi haurà una altra mostra d'unitat en defensa del 9-N. El president de la Generalitat, Artur Mas, rep prop de 800 alcaldes dels municipis que han aprovat mocions a favor del dret a decidir i del 9-N.
En un acte solemne, en el que també participen la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, i el conseller de Presidència, Francesc Homs, els representants de 800 ajuntaments dels 947 que hi ha a Catalunya, lliuraran els acords al president. En total han estat 912 ajuntaments que han aprovat aquestes mocions.
L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha rebuttots els alcaldes a l'Ajuntament. Les mocions han estat una iniciativa de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM).

L'acte d'avui és una demostració del "compromís" en defensa del vot i de la democràcia, "amenaçada" pel govern espanyol, ha dit l'alcalde de Sant Vicenç dels Horts i líder d'ERC, Oriol Junqueras. "És una fita única", ha sentenciat des de l'AMI, Josep Maria Vila d'Abadal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada