dimarts, 21 d’octubre del 2014

ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA... (7)..Ara és l'hora …!!!, amb una Plaça Catalunya groga , i a 20 dies del 9N, però ... i sembla que la cosa vagi endavant, PERÒ JUSTET!!

Articles del Víctor

                                                                           

 19/20.10.14.
ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA... (7).
Ara és l'hora …!!!, amb una Plaça Catalunya groga , i a 20 dies del 9N, però ... i sembla que la cosa vagi endavant, PERÒ JUSTET!!
L 'article (del 13 d'octubre) d'aquesta sèrie l'acabava amb la pregunta Ara que farem...? I tot seguit va sortir el President Artur Mas - que oscil·la, si serà Màrtir, Heroi o Traïdor ... – i va presentar: “ Una consulta alternativa, amb les plebiscitàries com a instrument final del procés ...” i també va assegurar: “... un 9-N amb locals, urnes i paperetes , etc... ” i que el procés: “va endavant però no tan junts com deu dies enrere...”, això ha creat un munt de frustracions i de daltabaixos que semblava que es perdia tot i s'havia d'enfonsar el món...
Amics no cal que poseu el fre al vostre independentisme, no cal que traieu l'estelada de la finestra o balcó. Ni tireu la gorra al foc, continuem lluitant sense defallir.De la mani del 19-O.
Continuo escrivint l'article, ja més il·lusionat, quan arribo de la macro mani del 19-O.
Hom ja ho tenia clar que aquest 19-O aniria a la concentració que hi havia programada per l'ANC i l'Òmnium a dos quarts d'una del migdia a la Plaça de Catalunya de Barcelona en favor del 9N, del Sí-Sí , de la Independència , i del que faci falta per convertir aquest país -
CATALUNYA EN UN ESTAT INDEPENDENT, ho poso així per sí algú encara en te cap dubte del que hem refereixo. - que és els més de 110.000 groguets que aquest diumenge han omplert el centre neuràlgic barceloní posant contra les cordes al President de la Generalitat Artur Mas i del que va dir avui fa una setmana. 
 
Una Consulta o una gran Catalunya Decideix...
Si amics el món dona moltes voltes i després de fer tantes virgueries per part del Govern de la Generalitat, que si Firma del Decret amb llum i taquígrafs , premsa internacional, emocions arreu, ara resulta que ens vol fer una Consulta Popular en gros amb el nom de
Catalunya Decideix o quelcom semblant...
Si amics meus això serà com un Arenys de Munt , més tota la resta del 946 municipis de Catalunya o gairebé. Us recordeu , i ja en parlarem fa dies que:
” el 13 de setembre es va fer la famosa i popular Consulta a Arenys de Munt, que vaig tenir , la joia, la il·lusió i l'honor d'assistir, després el 2 de desembre del 2009 la segona Consulta popular a Sant Jaume de Frontanyà, que fou el principi de la Primera onada de consultes a 167 municipis que s'acabà el 10 d'abril del 2011 amb la gran consulta popular de Barcelona que feren un total de 554 municipis a tot Catalunya” i s'organitzen d'una manera lliure i voluntària i així sense gaire propaganda i l'aportació organitzativa, econòmica i desinteressada votarem, sense ser vinculant, més d'un milió de ciutadans catalans de dins i de fora.Avantatges d'aquest 9N respecte a les Consultes del 2008-2011.
En aquelles Consultes populars s' ha de reconèixer que les vàrem fer uns simples aficionats sense gaires suports o pràcticament gens. Ara en canvi, si la cosa va bé i hi haurà tot d'avantatges per part del Govern de la Generalitat. Tenim com a exemple:
urnes, locals, paperetes, una certa logística, propaganda, etc, ajudat per milers de voluntaris.
Milers de Voluntaris
Per exemple a hores d'ara (aquest dilluns 20 d'octubre a les set menys deu de la tarda) a la pàgina web del procés de participació del 9-N ja eren 26.372 els voluntaris inscrits per col·laborar en el procés , una xifra que ha superat totes les previsions, assolida en només tres dies i que es calcula que continuarà pujant. 
 
Consideracions.
Doncs això és el que al fons va proposar el President de la Generalitat, que no calia que és fes tot aquest espectacle, i despistar de mala manera als independentistes de tot Catalunya i dir-ho al principi.
.Esperem que aquesta colla de galifardeus pensin més en el país que en les seves cadires i després no surtin amb algun estirabot i ho trenquin tot.
.
Quan acabo l'escrit me'n assabento que ERC,ICV-EUiA i la CUP s'han trobat al Parlament per consensuar les condicions del 9N, no s'ha quedat d'anar tot junt, no serà que ho fan per donar ambient i suspens a la cosa,

N'anirem parlant, anant cap a la independència...
Víctor Lluelles i Cardona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada