dimarts, 28 d’octubre del 2014

ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA... (8). Ara és l'hora …!!!,a 15 dies justos pel 9N, ...i sembla que el vulguin impugnar aquest nou 9N...!!

 Articles del Víctor

26/27.10.14.
ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA... (8).
Ara és l'hora …!!!,a 15 dies justos pel 9N, ...i sembla que el vulguin impugnar aquest nou 9N...!!
Començo a escriure quan manquen 15 dies justos per el 9N, i la cosa s'apropa, i us emplaço a tothom a anar a VOTAR indiferent de la resposta que trieu.
Malgrat que m'agradaria que hi poseu un gran SÍ i SÍ, ja que tenim una gran oportunitat, de cara a nosaltres i de cara al món. Com ja s'ha demostrat sobradament el que volem amb l'allau de les immenses manifestacions. (com la de l'11S2012, la Via Catalana de l'11S2013, la V a Barcelona de l'11S2014, el 19O21014 i d'altres ); la gigaenquesta; el País Groc; La nova Mancomunitat...; L'allau de voluntaris - que tenien de ser uns 20000 i avui a les dotze del migdia, hora que acabava les inscripcions han arribat a
38.706 voluntaris gairebé el doble del que havia previst el Govern; Amb 942 dels 947 municipis catalans que tindran locals per participar en la jornada del 9N i representa punts de votació en el 99% dels municipis; El Pacte Nacional Pel Dret de Decidir i tantes altres demostracions intel·ligens i pacifiques que poder aconseguir el nostre Dret a decidir.
I si no vegeu com es votarà.
“Per votar el 9-N caldrà presentar el carnet d'identitat espanyol (DNI) o bé el passaport i el volant d'empadronament, en el cas dels ciutadans comunitaris, i la TIE, en el cas dels extracomunitaris. El dia 9 de novembre, els col·legis seran oberts des de les nou del matí fins a les vuit del vespre.
Qui podrà votar?
Podran votar els més grans de setze anys que tinguin un DNI on consti el domicili a Catalunya. També els ciutadans comunitaris i extracomunitaris més grans de setze anys i residents a Catalunya. Fora de Catalunya, el govern tindrà habilitats punts de participació: Berlín, Brussel·les, París, Milà, Londres, Mont-real, Nova York, San José, Buenos Aires, São Paulo, Bogotà, Mèxic, Santiago de Xile, Tòquio, Hong Kong, Sidney ,Copenhaguen, Andorra i Perpinyà.” 


 
I ... diuen que s'ha engegat la impugnació del nou 9-N.
Però
ells tossuts, ja que al vespre d'aquest dilluns 27 d'octubre - a catorze dies pel nou 9-N- m'arriba la notícia que l'executiu de Mariano Rajoy, ha posat en marxa una nova impugnació del nou 9-N, amb l'informe previ del Consell d'Estat, com amb l'anterior convocatòria i que els propers dies es decidiria sobre la impugnació, doncs el President Rajoy ha encarregat un informe als serveis jurídics de l'Estat sobre els passos que està fent la Generalitat de Catalunya. Una demostració de llibertat i democràcia -com ells l'entenent- , i ja veurem després d'això que responent la premsa i les instancies europees i 
internacionals. 

I aquest 9N farà 25 anys de la caiguda del mur de Berlín.
Si qui ho havia de dir aquest 9 de novembre coincideix que fa 25 anys (el 9N del 1989) que va caure ( 28 anys després) el mur de Berlín que separava les dues Alemanyes i que semblava que aquest fet no havia de passar mai.
“I si no que m'ho preguntin a mi que els darrers dies del mes d'agost del 1989 em trobava al costat mateix del mur berlinès molt proper a l'antic Reichstag (ara Bundestag amb cúpula de Norman Foster) i quan foren, em sembla, les deu de la nit els focus, d'aquells grandiosos, pentinaven zona del mur, com al principi de la guerra freda, els polis de la zona anglesa, sembla, s'atansaren on tenia el cotxe i m'indicaren que m'apartes de la zona que no era lloc segur, em vaig pensar que hi seria per sempre. Dos anys després (1991) hi vaig anar amb la família de llavors i d'aquell viatge encara en deuen restar algun tros gran de mur per algun lloc de Cervera...”
Consideracions.Per cert aquesta colla de demòcrates del PP, encara prohibeixen L'Estaca , com ho varen fer aquest passat dissabte al vespre durant la gala de lliurament dels premis del festival Filmets a Badalona, (“em recorda quan vaig presentar en Llach al Paranimf de la Universitat de Cervera l'any 1972, quatre dies”), com si encara visques el Dictador i Xavier Garcia-Albiol, Alcalde de Badalona, ho ha qualificat “d'excés de zel”, encara ens faran tornar a cantar el “Cara al Sol”
….
O el nou cap del PSC Miquel Iceta – si d'aquells que s'ho tenen de fer mirar- diu que unes plebiscitàries les varen fer servir els nazis i no recorda que l'any 1931 els socialistes en feren unes Municipals plebiscitàries contra la monarquia espanyola,i ara demana perdó el xicot. Perquè no fan un Club plegats.
.
Per cert aquest, meus, articles amb l'encapçalament d'ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA..., els continuarem fent després del 9N, perquè com sabeu la tangana continuarà...
...i hom n'anirà parlant, anant cap a la independència...
Víctor Lluelles i Cardona
http://elblocdelvictor.blogspot.com

Nota:
D'articles d'aquesta serie n'hi ha 5 més d'atrasats que els anirem publicant, a aquest i d'altres BLOCS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada