dissabte, 11 d’octubre del 2014

L'acte central de la campanya del 9-N de l'ANC i Òmnium serà el 19 d'octubre

L'acte central de la campanya del 9-N de l'ANC i Òmnium serà el 19 d'octubre

L'acte central de la campanya del 9-N de l'ANC i Òmnium serà el 19 d'octubre
| ND   10/10/2014 a les 17:40h

Aquest migdia la presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell) i la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, han presentat l'acte central de la campanya 'Ara és l'hora' que es farà el 19 d'octubre a la Plaça Catalunya de Barcelona. Amb el lema '#SíoSí'. Omplim Plaça Catalunya' es crida a la ciutadania, entitats i partits polítics a omplir la plaça a partir de les 12 del migdia.

A la presentació s'ha confirmat que els representants dels partits proconsulta assistiran a l'acte. Estan confirmats el coordinador general de CDC, Josep Rull, el conseller de Presidència, Francesc Homs i el president d'ERC, Oriol Junqueras, entre d'altres. Forcadell ha assegurat que tot i que "ICV-EUiA, Unió i la CUP han confirmat la seva assistència, encara no sabem els noms de les persones que vindran".

Durant l'acte hi haurà diversos ponents, tant de la societat civil com de partits polítics. Oriol Solé, director de la campanya 'Ara és l'hora', també ha parlat de les activitats paral·leles que es faran. Al matí hi haurà la Motorada per la Independència, que sortirà del Circuit de Barcelona-Catalunya en direcció Barcelona. També ha explicat que, coincidint amb l'acte, a partir de la setmana vinent la façana de la Pedrera lluirà una lona amb el lema 'Volem fer un país nou #SíoSí'. Solé també ha assegurat que ja s'està avançant perquè Catalunya es tenyeixi de groc i que hi ha "busos, lones, panells i anuncis" disponibles.
 
View image on Twitter
El diumenge 19 d'octubre us esperem a tots! Omplim plaça Catalunya per omplir les urnes, !

View image on Twitter
La façana de la Pedrera lluirà la setmana q ve 1 gran lona @areslhora amb el lema Volem fer un país nou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada