dimarts, 14 d’octubre del 2014

ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA... (6). Ara és l'hora …!!!, amb un pais groc, i a 27 dies del 9N, però ... i tot està mig trencat!!

Articles del Víctor

13.10.14.
ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA... (6).
Ara és l'hora …!!!, amb un pais groc, i a 27 dies del 9N, però ... i tot està mig trencat!!
Reunions de Palau en Palau i no ens toca la pell al cos... Si el Govern de Catalunya i els partits proconsulta que fins ara han dit per activa i per passiva que es faria la Consulta el 9N, que ara no és fa - i despres de tots els “xous” que s' han fet per totes bandes -, ara fan marxa enrere respecte a la Consulta adduits per les presions o botiflerades , provocaran al poble català una frustació de tals caracteristiques que ens durarà , com a minim, mes de tres-cents anys i no ens ho recuperarem...
Tot això ho feia a mitja tarda quan començava a escriure l'article, i ...
Comunicat de dos quarts d'onze de la nit.
Al vespre vaig continuar escribin tot això engoixat per la sensació que és desprenia des del Palau de Pedralbes-que no veien que aquest Palau reial ens portaria mala sort-, lloc on aquesta vegada feien la reunió dels proConsulta, desprès de passar pel Palau de la Generalitat i pel Palau Robert, ja és veia que el carro anava pel pedregar, molts palaus, i ja sabeu que diuen de les coses de Palau...- malgrat que anaven fen el cor for, però al voltants de dos quarts d'onze és va fer una mena de comunicat - una galleda d'aigua freda - que no s'havia arribat a cap acord i que a les 10 d'aquest dematí (del 14 d'octubre del 2014) a 26 dies pel 9N , el President Mas fara una conferencia i donarà explicació per cap on van les coses, en ple desacord del partits, que no del poble – és te de dir que la cara si que la dona, però … - , escoltem a President aviam que ens diu.
 Ara que farem...?
Mentre estant en ple rebombori s'atansa la mani del 19 O, és preparen campanyes a gran escala, és pinta sinbolicamnet el pais de groc, el món ens guaita, ens vigila i opina, la premsa internacional està pendent com mai de nosaltres i els dies va passant. Ara que farem Eleccions plebicitaries, una Consulta alternativa, una Declaració Unilateral de Independència (DUI), treurem les Urnes al carrer, trencarem la Unitat , que farem els de la V, o farem el ridicul ...
Desprès d'aquest sarau , ens entornarem capcots cap a casa, NO, vinga fotem-li, pit, collons, imaginació i el que faci falta, peró sobre tot fem pinya, no ho trenquen tot que tots plegats hem fet anar molt lluny... i ja sabiem que no seria fàcil.
Mentre l'ANC demana “ calma i el cap fred” , toquem fusta, ferro i el que calgui.
I el Govern de Madrid, i els unionistes amb un sonriure com el Netol...
N'anirem parlant, anant cap a la independència...
 
Víctor Lluelles i Cardona
Nota:
D'articles d'aquesta serie n'hi ha 5 més d'atrasats que els anirem publicant, a aquest i d'altres BLOCS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada