dissabte, 18 d’octubre del 2014

La Pedrera 'fa campanya' pel Sí-Sí

El país de groc

18/10/2014
Consulta

La Pedrera 'fa campanya' pel Sí-Sí

 lona_pedrera

"Volem fer un país nou" n'és el missatge (@omnium)

La lona, que s'ha instal·lat avui a la façana de l'emblemàtic edifici, culmina l'acció per tenyir de groc el país

Xavier Lladó
El Singular

La lona lluint a la façana (@omnium)

L'edifici de la Pedrera de Barcelona 'fa campanya' pel Sí-Sí. Una lona gegant amb el lema "Volem fer un país nou" i el fons de color groc llueix a la seva façana des d'avui. És una de les accions de la campanya "Ara és l'hora" per tenyir tot el país de groc. L'ANC i Òmnium Cultural, entitats que organitzen la campanya, han establert aquest color com a representatiu del suport a la consulta del 9-N.

Darrerament, aquest color, que associen a la democràcia, la consulta i la llibertat, ha envait monuments i espais emblemàtics de Catalunya. Alguns s’han aixecat amb banderoles grogues, com és el cas del monument a Lluís Companys a Barcelona; també el de Vicenç Roca i Pi a Badalona; alguns dels lleons del monument a Colom a la capital catalana, o el gat gegant de l’escultor Fernando Botero instal·lat a la Ramba del Raval.

La lona que s'ha instal·lat avui a la Pedrera culmina aquesta acció en el marc d'una campanya tindrà el plat fort demà amb l'acte central convocat a la plaça de Catalunya. Tindrà lloc a les 12 h del matí i s'espera que l'ANC i Òmnium Cultural anunciïn el seu posicionament arran del 'nou 9-N' que ha convocat el president Mas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada