dissabte, 11 d’octubre del 2014

Els Castellers de Vilafranca es plantegen no participar més al Concurs de Tarragona

Divendres  10.10.2014  20:29
Autor/s: ACN

Els Castellers de Vilafranca es plantegen no participar més al Concurs de Tarragona

Afirmen que se senten dolguts i decebuts per les xiulades i els insults rebuts de part del públic i altres colles

VilawebEls Castellers de Vilafranca del Penedès han obert un 'període de reflexió' sobre la 'conveniència' de tornar a participar en el Concurs de Castells de Tarragona després de les xiulades i els insults rebuts diumenge passat. 'Trobem molt lògic que l'afició animi la seva colla i aplaudeixi les construccions dels seus, però xiular una altra colla al moment en què s'anuncia el seu castell o el carrega ens sembla completament inacceptable', lamenten en un comunicat. Pels Verds, que afirmen sentir-se 'dolguts i decebuts', els valors del món casteller 'no es mereixen la imatge que va donar el Concurs de Castells de Tarragona i són qüestions que s'haurien de replantejar seriosament'.
En el comunicat, els Castellers de Vilafranca expliquen que durant les actuacions el públic de la plaça i altres colles castelleres 'no van parar de xiular i increpar, amb insults, qualsevol moviment que feia la nostra colla'. 'Vam notar un ambient hostil i vam viure experiències desagradables, sobretot quan la Creu Roja treia ferits després de les caigudes', assenyalen.
Els Castellers de Vilafranca es van imposar per setè any consecutiu en el Concurs de Castells, que es va celebrar el cap de setmana passat a Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada