diumenge, 5 d’octubre del 2014

Guardiola brinda per l'Oktoberfest de Munic

ENTRENADOR INTEGRAT

Guardiola brinda per l'Oktoberfest de Munic

EL PERIÓDICO / MUNIC
Dilluns, 6 d'octubre del 2014
Guardiola i la seva parella, Cristina Serra, ahir a l'Oktoberfest de Munic.
En la seva segona temporada com a entrenador del Bayern Munic, Pep Guardiola va tornar a l'Oktoberfest per brindar amb el vestit típic de bavarès amb la seva dona, Cristina Serra. No hi va ser gaire estona, ja que havia d'agafar un vol cap a Torí per veure el partit Juventus-Roma (l'equip del Piemont és el seu pròxim rival a la Champions).
Guardiola no ha estat l'única cara coneguda a l'Oktoberfest. També Usain Bolt va revolucionar divendres el recinte de la festa amb les ganes de marxa. L'home més ràpid de la història va ballar, cantar, beure, va repetir mil cops el característic gest de la fletxa i va coquetejar amb una escotada teutona.
Tina Turner, que a penes es deixa veure en actes públics des que es va retirar de la música, també va anar divendres a la festa amb el seu marit, Erwin Bach, amb qui es va casar el juliol de l'any passat malgrat que es van enamorar el 1985. La cantant, de 74 anys, que es va nacionalitzar suïssa perquè viu amb la seva parella des de fa anys al país alpí, va brindar amb una gerra de cervesa XXL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada