dilluns, 27 d’octubre del 2014

País groc. La Seu Vella de Lleida es tenyeix de groc

País groc
26/10/2014

Consulta

La Seu Vella de Lleida es tenyeix de groc

'Ara és l'Hora' pintarà l'emblemàtica macrodiscoteca Roc 34 de Vic, ara en desús

Nerea Rodríguez
El Singular

La Seu Vella de Lleida amb les lones dirigides als mandataris internacionals i elements grocs

La ciutat de Lleida va ser ahir l’epicentre d’una nova jornada festiva i reivindicativa de la campanya ‘Ara és l’Hora’ combinant la Gigaenquesta amb accions del País groc. La Gigaenquesta va reunir més de 200 voluntaris per a descobrir el país nou que imaginen els lleidatans i les lleidatanes a través d’un breu formulari amb sis preguntes sobre la llengua, la gestió de recursos públics o la regeneració democràtica.

A més, la Seu Vella de la capital del Segrià es va tenyir de groc a través de l'estesa de les lones dirigides als principals mandataris internacionals i la col·locació de diferents elements grocs, el color que la campanya vol associar a la democràcia i la llibertat. En l’acte central de la campanya a les terres de Ponent hi van participar Josep Colomer (ANC), Quim Torra (Òmnium) i l’escriptor Pep Coll.

A banda dels més de 200 voluntaris desplegats a Lleida, ‘Ara és l’Hora’ va mobilitzar centenars de persones ahir en localitats com Sant Feliu de Llobregat, Vilassar de Mar, Badia del Vallès, Sant Carles de la Ràpita, Móra d’Ebre, Sant Pere de Vilamajor o Castellbisbal.

La discoteca Roc 34 de Vic serà groga

‘Ara és l’Hora’, que ja va pintar el Poblenou del Delta, va iniciar ahir un nou repte per tenyir el país de groc pintant l'emblemàtica macrodiscoteca Roc 34 de Vic, ara en desús.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada