dimarts, 19 d’agost del 2014

Súmate fa una crida a votar el 9-N 'encara que segrestin les urnes'

Súmate fa una crida a votar el 9-N 'encara que segrestin les urnes'

Eduardo Reyes ha parlat d'independència i immigració juntament amb Ferran Soriano i Jesús Martínez

Vilaweb
'Hem d'anar a votar, si ens deixen, bé, i sinó també'. El president de Súmate, Eduardo Reyes, ha fet una crida per anar a votar el 9N encara que 'segrestin les urnes per demostrar al món sencer que Catalunya és un país democràtic que vol decidir el seu futur votant'. Reyes ha participat en un debat sobre la nova immigració a Catalunya i del procés d'independència a l'Universitat Catalana d'Estiu.
El president de Súmate s'ha definit com 'un socialista sense partit' i ha demanat unitat als partits polítics 'per fer el camí que tenim marcat tots junts' i després, un cop assolit l'objectiu, que 'es reparteixin el pastís com vulguin'. reyes considera que ha arribat l'hora que Catalunya se separi de la resta de l'Estat i eviti que la "corrupta" oligarquia política espanyola "estronqui" el futur dels catalans.
Pel que fa a un hipotètic vet del Tribunal Constitucional, Eduardo Reyes ha deixat clar que cal tirar endavant la consulta per posar en evidència 'la diferència de qualitat democràtica que existeix entre Catalunya i Espanya'.

Preguntat pels periodistes per la confessió de Jordi Pujol, Reyes ha assegurat que inicialment va sentir 'pena i desengany', dos sentiments que ara ja no té perquè 'si és un xoriço, és un xoriço' i el que haura de fer ara és respondre davant la justícia i el poble català

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada