dimarts, 19 d’agost del 2014

Els carrers de Gràcia s'omplen per assajar la V

Dimarts  19.08.2014  19:40
Autor/s: ACN/Redacció

Els carrers de Gràcia s'omplen per assajar la V

L'ANC ha organitzat una prèvia de l'Onze de Setembre en plena festa major de la vila

Vilaweb
L'assemblea Nacional Catalana (ANC) del barri de Gràcia de Barcelona, ha organitzat a les 19.00 una V, amb la plaça Joanic com a vèrtex. Els ciutadans han omplert el carrer de l'Escorial i l'avinguda Pi i Maragall, en plena festa major del barri. L'entitat sobiranista, impulsora de l'activitat, hi aporta un centenar de voluntaris, i també es compta amb cerca-viles musicals i grups d'animació que arrencaran a partir de les 18.00 --des de la plaça de la Vila i l'estació de metro Fontana.
La V s'ha organitzat per escalfar motors per a la Diada, tal com s'està fent cada cap de setmana per tot el territori. L'acció compta amb l'adhesió d'una vintenta d'entitats i partits polítics; entre les associacions destaquen els Castellers de la Vila de Gràcia, el Centre Artesà de Tradicionàrius, la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana, Òmnium Cultural-Gràcia, l'Orfeó Gracient, Súmate-Barcelona o Plataforma per la Llengua. Els partits a favor de la consulta també han donat suport a l'acció, en aquest cas, CDC, ERC, EUiA, ICV, Reagrupament i Solidaritat Catalana.
L'ex-capità del Club Esportiu Europa, Àlex Delmàs, ha llegit un manifest unitari per reafirmar el suport dels graciencs en la consulta del 9-N. A les 22.00 serà Toni Albà qui prendrà l'escenari amb 'Audiència irreal', i finalment actuarà el cantant Cris Juanico.


Per a més informació podeu consultar: Guia de la V de l'Onze de Setembre. Ara és l'hora

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada