dimecres, 20 d’agost del 2014

I la medalla d'or de Cristina de Borbó?

Dimecres  20.08.2014  19:29

I la medalla d'or de Cristina de Borbó?

El retorn de la medalla d'or de Barcelona per Jordi Pujol reobre el debat sobre la mateixa medalla, que té la filla de Juan Carlos

Vilaweb
Jordi Pujol ha retornat la medalla d'or que la ciutat de Barcelona li va concedir l'any 1992 després dels Jocs Olímpics. Ho ha fet a petició del batlle de la ciutat Xavier Trias.
El gest de l'ex-president ha reobert, però, el debat sobre la medalla d'or de la ciutat que es va atorgar a Cristina de Borbó i que no li ha estat reclamada. El passat mes de febrer, a instàncies d'ICV l'ajuntament va votar si li retirava la medalla a però els vots de CiU, PP i l'abstenció de PSC ho van impedir. Cristina de Borbó havia rebut la medalla d'or de Barcelona el 1997.
Elisenda Paluzie, que en el seu dia va ser una de les signants demanant que li fos retirada la medalla a Cristina de Borbó, ha fet una piulada aquesta tarda que diu:

Elisenda Paluzie @epaluzie
I ara no tocaria que @xaviertrias demanés a la Infanta Cristina que retorni la medalla d'or de la ciutat? http://www.ara.cat/societat/Barcelona-retirara-infanta-Cristina-condemna_0_1087691398.html 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada