divendres, 29 d’agost del 2014

Iceta veu bé que Mas lloï al Fossar «el sacrifici dels patriotes catalans»

QUE S'HO FACIN MIRAR...!!!

Iceta veu bé que Mas lloï al Fossar «el sacrifici dels patriotes catalans»

El primer secretari del PSC assegura que els socialistes participaran de tots els actes institucionals

Dóna per fet que el 9-N no se celebrarà

, Palafurgell |  ND 28/08/2014 a les 20:11h
 
Iceta, aquest vespre a Palafurgell. Foto: QS/ND

El PSC no posa “cap objecció” al programa d'actes institucionals de la Diada del Tricentenari que inclou l'ofrena del president de la Generalitat, Artur Mas, al Fossar de les Moreres. Ans, al contrari. Així ho ha fet sentenciat el primer secretari dels socialistes, Miquel Iceta, que veu bé que tant Mas com la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, assisteixin a un lloc “d'alt valor simbòlic independentista i també patriòtic” en els 300 anys de la caiguda de Barcelona.
 
“El Fossar és un lloc on molta gent que hi ha assistit no només és independentista, sinó que ha volgut rememorar el sacrifici de molts patriotes del nostre país, que amb independència de les seves idees, és gent que va caure i va morir en defensa que era el seu ideal de pàtria”, ha detallat a la trobada dels socialistes gironins a Palafurgell. De fet, Iceta ha assegurat que el PSC participarà a “tots els actes institucionals”, però també ha reclamat que “la Diada ha de ser de tots, i el PSC hi serà molt present i molt actiu”. 

La consulta, inviable
 
Per altra banda, Iceta no ha tingut cap recança en admetre que la consulta del 9-N és “inviable”.  Així mateix, Iceta ha volgut mostrar el seu “neguit” perquè una llei de Consultes com la que s'aprovarà “no pot emparar una pregunta de referèndum”. “Ens cal una consulta però no la podrem fer perquè el PP no s'ha posat en disposició de negociar res i perquè l'estratègia emanada des de Catalunya conté alguns errors que la fan inviable”, ha reblat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada