dimecres, 20 d’agost del 2014

La V envaeix els comptes de Twitter

Dimecres  20.08.2014  11:12

La V envaeix els comptes de Twitter

Personatges públics, actius en aquesta xarxa social, canvien el seu nom de capçalera per introduir-hi la V i incentivar així la mobilització de la propera Diada

Vilaweb
La V de la Diada vinent ha envaït les xarxes socials. Figures importants d'àmbits diversos el país, com el món econòmic, acadèmic, comunicatiu, cultural o polític, han incorporat una V en el seu compte de Twitter per reivindicar la V de 'victòria' que reclama l'Assemblea Nacional Catalana. Per fer-ho, aquests usuaris han canviat lletres com la 'u' o la 'b', o fins i tot la 'm' i la 'j', per una 'v' majúscula. Altres han incorporat la V i el tram en què es situaran l'Onze de Setembre vinent també en el seu nom d'usuari.
Ho han fet habituals piuladors com l'economista Xavier Sala-Martín --XaVier Sala-i-Martin--, l'escriptor Màrius Serra --MàriVs Serra--, o l'assagista i ex-president de la fundació Catdem Agustí Colominas --AgVstí Colomines. També han fet aquest canvi recentment l'economista i membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional Germà Bel --germà Vel. També l'economista i presidenta d'Òmnium, Muriel Casals --mVriel Casals.
En el món de la comunicació, destaquen els periodistes Jordi Graupera --Vordi Vraupera--, Francesc Marc-Álvaro -- Francesc-Marc ÁlVaro--, Vicent Partal --V icent partal, Tian Riba --tian riVa--, i Liz Castro --Liz Castro V!.
També les diputades d'ERC al parlament Marta Vilalta --IVIartaVilalta #SíSí-- i Alba Vergés --Alba Vergés #SíSí #V-- ho han fet; i la diputada de CiU Àngels Ponsa afegeix una V davant el seu nom --VÀngels Ponsa i Roca. El diputat republicà Marc Sanglas, en canvi, opta per incorporar el seu tram en la capçalera de Twitter --Marc Sanglas Tram21--, igual que la representant de CiU i tinent batlle de Tortosa, Meritxell Roigé --Meritxell Roigé TRM2. També ha cridat així a la participació, el diputat de la CUP, David Fernández --David #CUP Tram26 #V.
Informació relacionada:
La guia de la V de l'Onze de Setembre
D'on ve el símbol de la V? Un recorregut per la infinitat de significats que té i ha tingut aquesta lletra
El cartell de la V demana omplir els carrers l'11-S per omplir les urnes el 9-N
Les samarretes de l'11 de setembre a la venda a la botiga de VilaWeb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada