dilluns, 11 d’agost del 2014

Inscripcions a la 'V' també per telèfon

11/08/2014
dret a decidir

Inscripcions a la 'V' també per telèfon

Assaig de la 'V' a les Terres de l'Ebre
Assaig de la 'V' a les Terres de l'Ebre

A hores d'ara ja no queden places als 1.400 autocars disponibles i se n'estan buscant més fora de Catalunya

Alèxia L. Ferret
Ek Singular
Avui falta just un mes per a la Diada de Catalunya. Un 11 de setembre que se celebrarà amb la vista posada a la consulta sobiranista del 9N. Aquest any, les inscripcions seran un indicador important per veure si es repetirà l'alta participació de la Via Catalana. La campanya 'Ara és l'hora' permetrà inscriure's a la 'V' baixa per telèfon, a més dels canals habituals, és a dir, el web o les assemblees territorials de l'Assemblea Nacional Catalana, segons publica el 3/24.

L'ANC actualitzarà dades aquest dimecres, quan es preveu que donarà més detalls sobre la preparació. Segons les últimes dades, n'hi ha més de 70.000. Però si ens fixem en el mapa d'inscripcions de la V a Google Maps, només els extrems i el vèrtex presenten una alta ocupació i ja tenen el color vermell, mentre que la resta de trams continuen en verd.

De totes maneres, el que més preocupa l'organització és la mobilitat d'aquell dia. A hores d'ara ja no queden places als 1.400 autocars disponibles i se n'estan buscant més fora de Catalunya. A més, l'ANC demana que les associacions o entitats que hagin llogat autocars pel seu compte ho facin saber per planificar els aparcaments que s'habilitaran.

Una de les vies de finançament de la V són les samarretes. De moment, ja se n'han venut unes 40.000. Enguany són grogues i vermelles i a banda d'ajudar a pagar les despeses de la V serviran per dibuixar la senyera al llarg dels 11 quilòmetres del recorregut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada