dimecres, 20 d’agost del 2014

La 'V' ja té cartell

20/08/2014
Procés

La 'V' ja té cartell

Cartell 'V'
Casals i Forcadell, amb el cartell de la 'V'

El lema és "Omplim els carrers per omplir les urnes" i s'hi veuen els dos carrers plens que s'han d'omplir l'11-S

Bernat Vilaró
El Singular
La Via Catalana 2014, la 'V' que ha d'omplir Barcelona el proper 11 de setembre per la Diada, ja té cartell. Avui la campanya unitària 'Ara és l'hora', impulsada per l'ANC i Òmnium, ha fet públic el cartell mitjançant les presidentes d'aquestes dues entitats, Carme Forcadell i Muriel Casals, respectivament.

"Omplim els carrers per omplir les urnes" és l'eslògan del cartell, d'un color groc ataronjat, on també s'hi mostra la 'V' que formaran els carrers de la Diagonal i la Gran Via, plens de gent, amb l’skyline de Barcelona. 'Ara és l'hora' reitera que la societat catalana ha de tornar a mobilitzar-se massivament per demostrar que el 9 de novembre la consulta es durà a terme.

"Un mosaic de més de 200.000 metres quadrats"

Forcadell i Casals han afirmat novament que la Via Catalana 2014 s’ha de convertir en la mobilització més massiva de la història del país, i han destacat la necessitat que la gent s’inscrigui per tal de fer possible el gran mosaic senyera que es formarà.

"L’Onze de Setembre no farem una manifestació com la del 2012, hem de fer un mosaic de 200.000 metres quadrats per demostrar que som capaços d’assolir el que ens proposem", ha afirmat Forcadell. Casals, per la seva banda, ha recordat que "hem avançat molt" i que "som a la recta final". "Fem junts aquest esforç!", ha reblat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada