dijous, 28 d’agost del 2014

Comença el compte enrere per a l'obertura del Museu del Vermut a Reus

Comença el compte enrere per a l'obertura del Museu del Vermut a Reus

Durant aquests dies s'estan ultimant els detalls per tenir enllestit l'espai, que obrirà portes al públic el proper 2 de setembre

| ReusDiariCat  28/08/2014 a les 10:31h
 
Imatge de la façana de l'edifici al carrer Vallroquetes. Foto: Museu del Vermut

Després de molts mesos de feina el Museu del Vermut de Reus per fi obrirà portes. Al carrer Vallroquetes s'hi pot veure aquests dies un anar i venir constant de furgonetes per tal de tenir-ho tot enllestit pel dia de la inauguració, que finalment serà el proper dimarts 2 de setembre. Joan Tàpias, l'impulsor, compartirà amb tota la ciutadania a través d'aquest museu el que ha estat la seva passió des de fa molts anys i que l'ha dut a tenir una gran col·lecció de vermuts que ara podrà visitar el públic.

Els 500 metres quadrats d'aquest espai modernista reformat durant el darrer any tindran, a banda de l'exposició de la col·lecció, un restaurant i una zona de tast de vermut, en la qual també es preveu fer-hi tastos i altres activitats. En total el Museu del Vermut podrà acollir unes 180 persones i els assistents podran conèixer, a més d'un nou espai a la ciutat, més de 1.800 marques i exemplars de vermut, en el que serà el primer museu del vermut al món. Compte enrere, doncs, per aquesta nova aventura que afegirà un atractiu més pels turistes i locals en les zones indispensables per visitar a Reus.

Al museu s'hi podran veure 1.800 marques de vermut. Foto: Museu del Vermut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada