dimarts, 19 d’agost del 2014

Márquez salva una inclinació impossible 68 graus sense perdre el control de la moto

MUNDIAL DE MOTOCICLISME

Márquez salva una inclinació impossible

Per primera vegada en la història, un pilot aconsegueix traçar un revolt amb una inclinació de 68 graus sense perdre el control de la moto

Marc Márquez traça el revolt 12 del circuit de Brno amb una inclinació de 68 graus, aquest dilluns, als assajos privats al circuit txec.
MILAGRO
Marc Márquez traça el revolt 12 del circuit de Brno amb una inclinació de 68 graus, aquest dilluns, als assajos privats al circuit txec.

EL PERIODICO
EMILIO PÉREZ DE ROZAS / Barcelona
Dimarts, 19 d'agost del 2014 - 14.49 h
Marc Márquez (Honda), malgrat perdre davant Dani Pedrosa (Honda), Jorge Lorenzo (Yamaha) i Valentino Rossi (Yamaha) a Brno diumenge passat, continua sent el gran protagonista del Mundial de motociclisme. Una vegada Pedrosa va posar fi a la seva ratxa de 10 victòries consecutives --marca que iguala la gesta aconseguida, en tres ocasions, per l'italià Giacomo Agostini i una quarta vegada per l'australià Mick Doohan--, Márquez va participar aquest dilluns en els entrenaments privats que tots els equips de MotoGP van realitzar en el mateix traçat de la República Txeca, alguns d'ells, com els poderosos 'teams' d'Honda i Yamaha, amb la moto de la pròxima temporada.
El campió de Cervera (Lleida), que va ser el primer a arribar al circuit, que va ser el primer a sortir a la pista quan es va encendre el semàfor verd a les deu del matí i que va concloure la jornada establint un nou rècord de la pista txeca al parar el crono en 1.55.411 minuts, també va protagonitzar una imatge increïble (vegeu foto), captada per l'agència Milagro i difosa pel campió al seu perfil de Twitter. En aquesta se'l veu traçant el revolt 12 del preciós i espectacular circuit de Brno amb un grau d'inclinació del 68%. Amb tot el seu cos reclinat sobre l'asfalt, Márquez va aconseguir salvar la caiguda.

L'anterior rècord era de 63 graus

Es dóna la circumstància que Brno és un dels circuits on més s'encalla el líder de MotoGP i, no obstant, ha estat allà on el català ha aconseguit el rècord d'inclinació, que ja posseïen ell mateix i el seu company Dani Pedrosa, ja que tots dos van aconseguir traçar un dels revolts del Circuit de Catalunya amb 63 graus d'inclinació aquesta mateixa temporada. Márquez es va mostrar tan sorprès d¡aquesta gesta que, fins i tot, va arribar a difondre la imatge amb el següent text: "68 graus. ¿Com? ¡No ho sé!".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada