divendres, 5 de febrer del 2016

Un Carnestoltes modernista pren les regnes de Sitges

CARNAVAL

Un Carnestoltes modernista pren les regnes de Sitges

El rei de la festa arriba transformat en la figura d'El Greco

Guia pràctica del Carnaval de Sitges 2016

| 05/02/2016 a les 10:40h

Sa Majestat Carnestoltes ha arribat a Sitges, reencarnat en la figura d'El Greco | Aleix Ramírez
El modernisme torna a instal·lar-se a Sitges amb l’arribada, aquest dijous al vespre, de Sa Majestat Carnestoltes, reencarnat en la figura d’El Greco. La màxima figura del Carnaval de Sitges va arribar al Pont d’en Domènech, acompanyat d’una seixantena de coetanis com Ramon Casas, Miquel Utrillo, Facundo Bacardí, Enric Morera o Charles Deering.

Tota la comitiva ha agafat les regnes del poble fins el proper dimecres per imposar la disbauxa a tots els carrers. L’arribo va ser caòtic des d’un primer moment, amb cotxes i motocicletes antigues, cavalls, música popular i un trenet ple dels diferents personatges modernistes.

La carrossa, que evoca els Museus Cau Ferrat i Palau de Maricel, va conduir a Sa Majestat Carnestoltes fins l’Ajuntament. Prèviament, el rei del Carnaval es va trobar amb la Reina, una abella que compartirà el poder durant aquests dies de gresca.

A l’Ajuntament, l’alcalde Miquel Forns, en representació del govern municipal, va fer entrega a Sa Majestat de la vara i Doménikos Theotokópoulos va pronunciar el seu primer discurs al balcó de la casa per instaurar la seva particular dictadura carnavalesca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada