dimarts, 2 de febrer del 2016

Mourinho evita parlar sobre l'arribada de Guardiola al City

Mourinho evita parlar sobre l'arribada de Guardiola al City

El tècnic portuguès tampoc vol donar pistes sobre el seu futur en la presentació oficial de la candidatura de Gianni Infantino

Mourinho evita parlar sobre l'arribada de Guardiola al City
AP / MATT DUNHA
EL PERIÓDICO / BARCELONA
Dimarts, 2 de febrer del 2016 - 12:04 CET
Res. No tenia res a dir. Així és com José Mourinho va resoldre la pregunta que li van fer sobre l'arribada de Pep Guardiola a la Premier. Paradoxalment, després de l'anunci del fitxatge de l'extècnic blaugrana pel Manchester City, un dels homes més buscats era el portuguès. Antagonista de qualsevol història que tingui el tècnic català com a protagonista prinicipal, el possible enfrontament entre tots dos en la màxima categoria anglesa s'ha convertit en l'anhel de molts aficionats.
Per això, aprofitant la presència de Mourinho a la gala de presentació de la candidatura a la presidència de la FIFA de Gianni Infantino, els periodistes que hi eren presents no van dubtar a intentar saber quina era l'opinió del portuguès sobre el fitxatge més sonat del mercat hivernal. Malgrat les insistències, Mourinho es va mostrar impassible i va seguir sense donar cap pista sobre el seu futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada