dimarts, 2 de febrer del 2016

"El fitxatge de Guardiola m'ha arruïnat el dia"

 

"El fitxatge de Guardiola m'ha arruïnat el dia"

L'anunci del Manchester City impacta en la Premier i a la vegada deprimeix els fans del United

"El fitxatge de Guardiola m'ha arruïnat el dia"
CHRISTOF STACHE
Albert Guasch Albert Guasch
Dilluns, 1 de febrer del 2016 - 19:12 CET
EL PERIODICO 
Gary Lineker ho ha definit com la confirmació del "secret més mal guardat del món". I tot i així, el comunicat del Manchester City confirmant que Pep Guardiola ha firmat per tres temporades ha animat la fira futbolística de les illes britàniques.
Com ja va passar quan va fitxar pel Bayern Munic, la Premier se sent afortunada d'importar l'entrenador català. Per si li faltés res a la competició anglesa, la més adinerada i la més ben venuda del planeta. "És el fitxatge que ho canvia tot", diuen al tabloide 'Daily Mail'.

Els seguidors del Manchester City són feliços, com el cantant d'Oasis, l'inenarrable Liam Gallagher, mai moderat en el llenguatge.
I en canvi estan entre deprimits i alhora impressionats els veïns del United. L'anunci de Guardiola "desferma el pànic al Manchester United", ha escrit el cap d'esports del Daily Telegraph. "Només adquirint Messi el City podria haver llançat un avís més important a l'elit de la Champions".
El ratifica Rio Ferdinand, cèlebre central del United. "El fitxatge del Pep m'ha arruïnat el dia". Sí, a Anglaterra li diuen Pep. Més fàcil, més adaptable als curts titulars dels tabloides.
Al 'Daily Mail' aventuren que Guardiola "pot construir una dinastia". Diners i talent, quan van units, el límit és el cel. "No només tindran ara el cotxe més ràpid, sinó el millor conductor", expliquen amb la seva pròpia metàfora. En aquest mitjà avancen que el seu sou anual serà de 20 milions d'euros. El més ben pagat del món, per descomptat. Els tabloides poden ser crítics, i ser incisius amb allò que no els agrada (que l'hi preguntin a Van Gaal, que sempre està a punt per contestar), però d'entrada el comportament general és de 'gentlemen'. Hi ha sentit de l'esportivitat i reconeixement al prestigi de Guardiola.
El Mirror, un altre tabloide que cuida els esports, subratlla que "el City finalment ha confirmat el que tots els fans del United odiaven sentir". En aquest sentit, el Daily Express assegura que tant el United com el Chelsea han realitzat ofertes d'última hora a l'extècnic del Barça. Massa tard. Tots entenen que l'aliança de Txiki Begiristain i Pep Guardiola era inevitable.
Han parlat també els entrenadors. Com Jürgen Klopp, del Liverpool. "És un dels millors entrenadors del món i segur que tindrà, com vaig tenir jo, una càlida benvinguda". Alguns pòsters virtuals així ho indiquen.
I Mark Hughes, de l'Stoke City, ha afirmat que "la Premier és diferent de totes les lligues del món. El Pep ha tingut molt d'èxit allà on ha estat, però necessitarà una mica d'adaptació". Ja se sap que a la lliga anglesa s'hi pot perdre amb qualsevol.
Per descomptat, no són pocs els que bavegen ara davant la possibilitat que el superagent Jorge Mendes se surti amb la seva i col·loqui Jose Mourinho a la banqueta del United. Duel a distància curta. De veïns. Els pitjors. A la ciutat de Manchester només li faltaria partir-se per una muralla.

Sergeant Pep in the fucking area MCFC LG x

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada