dimarts, 2 de febrer del 2016

Matthaus critica durament Guardiola

Matthaus critica durament Guardiola

"No hi ha hagut mai un amor verdader entre ell i els jugadors; els seus copets i abraçades són de cara a la galeria", afirma

Matthaus critica durament Guardiola
KOCA SULEJMANOVIC
EL PERIÓDICO / BARCELONA
Dijous, 7 de gener del 2016 - 18:34 CET
Lothar Matthaus ha criticat amb bastanta mala bava Pep Guardiola. En una columna publicada al diari 'Bild', l'excentrecampista alemany carrega contra el tècnic català, i demostra una animadversió que no és d'ara. "Aniré al gra. No hi ha hagut mai un amor verdader entre Guardiola i els jugadors. Les seves frases, els seus copets i abraçades eren de cara a la galeria", escriu l'exjugador després d'anunciar-se la marxa de l'encara entrenador del Bayern Munic.
"Que no vingui explicant històries", deixa anar Matthaus en la seva columna setmanal. "La planificació de la plantilla del Manchester City és massa important perquè pugui mantenir al cent per cent el cap en el Bayern", diu desconfiat. "Aquest és un doble joc perillós", i per això considera que a Guardiola l'esperen "cinc mesos molt calents" a Munic. Matthaus critica fins i tot les seves "exagerades accions a la banda".

Fan de Mourinho

L'alemany, que va jugar en dues etapes al Bayern Munic, considera Guardiola "un fals" i al·ludeix en aquest sentit al seu tracte amb els futbolistes i en particular amb Götze. "Götze necessita un entrenador que a més d'abraçar-lo sigui sincer amb ell, com passava amb Klopp". També revela que la relació de l'entrenador amb Ribery no és la millor. "Han tingut les seves coses".
Les crítiques de Matthaus a Guardiola han sigut una constant des de l'arribada de l'extècnic del Barça a l'equip bavarès. Per rematar-ho, l'excentrecampista assegura que se sent molt més pròxim a Mourinho.
TEMES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada