dissabte, 13 de febrer del 2016

L'onze ideal de Catalunya al Mundial de futbol

L'onze ideal de Catalunya al Mundial de futbol

Si Catalunya fos independent, quina selecció podria tenir? El digital francès But! Football Club ha preparat un onze ideal "made in Masia" format per nascuts al país

La selecció catalana durant un partit.
La selecció catalana durant un partit.
La samarreta de la selecció catalana de futbol avui no passa de ser la indumentària per a poc més d'una cita anual. Però en un futur Estat català, la selecció nacional jugaria competicions internacionals i hauria de configurar un equip potent. Hi ha jugadors per triar i remenar, però quin seria l'onze ideal? El digital francès But! Football Club ha estudiat els jugadors "made in Masia" i ja ha fet l'alineació ideal.
 A la porteria... recuperaria el millor porter de món per a molts culers, com a mínim el millor amb el joc de peus, Víctor Valdés. "Valdés estaria protegit per una defensa de quatre amb Martín Montoya (Inter de Milan) i Gerard Piqué, que segons la publicació, hauria de ser el capità de la selecció per la imatge que representa al país, Marc Bartra i Jordi Alba.

Al mig del camp, "per evitar sorpreses", la selecció catalana sortiria amb tres valors segurs. Sergio Busquets, l'emblemàtic Xavi, ara a Añ Saad, Qatar, i Cesc Fàbregas (Chelsea), que permetria completar un trio que es coneix molt bé perquè han evolucionat junts al Barça i també a la selecció espanyola.

A l'atac, el nivell serà més baix, avisen. Sense Messi, Neymar i Suárez, es formaria una línia d'atac amb Gerard Deulofeu (Everton), Jonathan Soriano (Red Bull de Salzburg) i Cristian Tello (Porto).

I qui podria dirigir la banqueta? Pep Guardiola, perquè "representa els valors de Catalunya i vol la independència de Catalunya".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada