diumenge, 18 de maig del 2014

Márquez 'apallissa' als seus rivals a Le Mans

Capçalera Mundial MotoGP
filet
GP FRANÇA  

Márquez 'apallissa' als seus rivals a Le Mans

Marc Márquez (Honda) es va adjudicar la pole position 'després dels entrenaments oficials del Gran Premi de França per davant de Pol Espargaró i Andrea Dovizioso

Marc Márquez sigue intratable
Marc Márquez segueix intractable | Foto: @ shooterbikes
AFP | 2014.05.17 | 15:05 h.
SPORT 
D'aquí a poc caldrà inventar noves paraules per definir la temporada perfecta de Marc Márquez en el seu segon any en MotoGP. No conforme amb haver-se imposat en les quatre carreres disputades fins al moment, el pilot d'Honda es va anotar aquest migdia a Le Mans la seva cinquena pole position de la temporada en una nova exhibició de poder.
Ningú va poder seguir el ritme d'un Márquez que "va volar" sobre l'asfalt del sempre complicat traçat de Le Mans. Des del primer minut fins l'últim, el català va manar i va deixar un sorprenent Pol Espargaró (Yamaha) a gairebé set dècimes de distància. El campió de Moto2 sortirà des de la segona posició de la graella. Al seu costat hi haurà la Ducati d'Andrea Dovizioso en una primera fila inèdita.
Stefan Bradl (Honda) i les Yamaha oficials de Valentino Rossi i Jorge Lorenzo sortiran des de la segona fila, mentre que Dani Pedrosa, amb molts problemes aquest migdia, no va poder superar la novena posició a gairebé un segon del seu company d'equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada