divendres, 16 de maig del 2014

La Xarxa de Municipis pel Ramon Llull participa avui en la seva primera reunió com a patrons de la Fundació


La Xarxa de Municipis pel Ramon Llull participa avui en la seva primera reunió com a patrons de la Fundació

5418

Imatge de la reunió celebrada a Andorra en què s'acordà l'entrada de la Xarxa de Municipis i Entitats de les Illes Balears a la Fundació Ramon Llull.

15-05-2014 | Fundació Ramon Llull

La Xarxa de Municipis i Entitats de les Illes Balears pel Ramon Llull, formada per 32 poblacions, participa aquest divendres en la seva primera reunió com a patrons de la Fundació Ramon Llull. D'aquesta manera es fa efectiva la participació balear que es formalitzà el 28 de juny de 2013, durant una reunió a Ordino (Andorra) on la Fundació hi té la seu.

De forma excepcional, la trobada d'avui es farà a la recentment estrenada seu de l'Institut Ramon Llull de Barcelona a partir de les 16 hores. A la reunió on s'aprovaran els comptes del 2013 i els pressupost del 2014 així com el programa d'activitats per enguany, han confirmat la seva presència tots els patrons a excepció del síndic de l'Alguer. Per part de Balears hi assistiran el batle d'Artà i president de la Xarxa, Jaume Alzamora i un dels impulsors de la creació de la Xarxa i batle de Manacor, Antoni Pastor.

Després de la sortida del Govern balear de l'Institut Ramon Llull el novembre de 2012, la participació de l'arxipèlag a la Fundació a través de la Xarxa de Municipis fa que sigui l'únic espai on hi ha representació institucional de tots els territoris de parla catalana.

Tenen la condició de patrons nats els següents:

- El cap de Govern d’Andorra.
- El ministre del Govern d’Andorra que tingui atribuïdes les competències de cultura.
- El president de la Junta Rectora de l’Institut Ramon Llull.
- Els vicepresidents de la Junta Rectora de l’Institut Ramon Llull.
- El director de l’Institut Ramon Llull.
- El secretari d’Estat que tingui atribuïdes les competències de cultura del Govern d’Andorra, o la persona que exerceixi el càrrec equivalent.
- El president del Consell General dels Pirineus Orientals.
- El síndic de la ciutat de l’Alguer.

Tenen la condició de patrons designats els representants de l’Associació Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull i el representant de la Xarxa de Municipis i Entitats de les Illes Balears.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada