dimarts, 20 de maig del 2014

Franges més amples i senyera frontal en la nova vestimenta del Barça


L'ACTUALITAT BLAUGRANA

Franges més amples i senyera frontal en la nova vestimenta del Barça

La samarreta llueix per primera vegada la bandera catalana a la part davantera, al coll

EL PERIÓDICO / Barcelona
Dimarts, 20 de maig del 2014 - 21.09 h
Nike ha presentat aquesta mitjanit la nova vestimenta del Barça per a la temporada 2014-2015, un disseny clàssic i llampant alhora que recupera els colors originals, més foscos, i aposta per franges més amples. Es posarà a la venda aquest dijous, 22 de maig, encara que els aficionats més impacients ja la podran adquirir un dia abans a través d'internet (www.nike.com). En la imatge promocional, hi apareix el present i el futur del club, representats per Xavi, Piqué, Iniesta, Neymar, Messi, Busquets i els nois del planter Ié, Samper i Dongou.
La samarreta llueix per primera vegada la senyera a la part davantera, just al coll, de color blau, que a la part posterior i per dins recull el lema 'Més que un club' i l'any de fundació de l'entitat, el 1899. El nom del patrocinador principal, Qatar Airways, apareix escrit en blanc al pit, a sota l'escut, que és una mica més gran, i el de l'Unicef, a la part baixa de l'esquena plasmat en groc.
Els nous pantalons són blaus, amb una fina franja vermella als laterals, igual que les mitges, amb una banda vermella a la part superior i una àmplia franja vermella de càbrios a la posterior.
La firma nord-americana, lligada al club des del curs 1998-1999, ha fabricat els nous equipaments amb tecnologia Dri-fit, que permet absorbir la suor i expulsar-la a la part exterior perquè s'evapori. Com en temporades anteriors, i pensant en el medi ambient, ha utilitzat polièster reciclat d'ampolles de plàstic: cada uniforme requereix 18 envasos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada