divendres, 30 de maig del 2014

Carles Puyol, nou adjunt a la direcció esportiva

CAN BARÇA
SEGUIRÀ VINCULAT AL FC BARCELONA  

Carles Puyol, nou adjunt a la direcció esportiva

El FC Barcelona ha comunicat que Carles Puyol s'incorporarà el proper mes de setembre a la Àrea de Futbol, ​​que dirigeix ​​Andoni Zubizarreta, com a adjunt a la direcció esportiva

Bartomeu con Zubizarreta y Puyol en el palco del Camp Nou
Bartomeu amb Zubizarreta i Puyol a la llotja del Camp Nou | Foto: FC Barcelona
Albert Rogé | 2014.05.30 | 15:00 h.
SPORT 
El FC Barcelona ha comunicat que Carles Puyol s'incorporarà el proper mes de setembre a la Àrea de Futbol, ​​que dirigeix ​​Andoni Zubizarreta, com a adjunt a la direcció esportiva.
D'aquesta manera, l'ex capità blaugrana seguirà vinculat a la institució encara que fora dels terrenys de joc. Puyol ha comentat que "vull agrair al FC Barcelona tot el que m'ha donat abans i aquesta oportunitat. Intentaré fer-ho el millor possible, sobretot aprendre molt ".
Puyol va afegir que "ara necessito un temps per descansar i seguir fent un tractament per al genoll, però sí que tinc moltes ganes de començar".
Per la seva banda, Zubizarreta ha comentat que "Puyol s'incorpora a la àrea de Futbol i intentarem aprofitar i aprendre de tota la seva experiència. Serà l'adjunt a la direcció esportiva, per tant treballarà amb mi en tots els projectes del club, tant interns com externs ".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada