dissabte, 17 de maig del 2014

La cineasta Isona Passola, al Moment Zero d'aquest mes

La cineasta Isona Passola, al Moment Zero d'aquest mes

EL PUNTAVUI

Serà la pròxima protagonista del dinar col·loqui, que es farà a El Born Centre Cultural el dimarts 27 de maig


Isona Passola, en una imatge d'arxiu Foto: ORIOL DURAN.
1
La productora, guionista i directora de cinema Isona Passola serà la pròxima protagonista del dinar col·loqui del cicle de conferències Moment Zero, organitzat per l'associació que porta el mateix nom, El Punt Avui i El Born Centre Cultural, on com és habitual es farà la conferència. La cita serà el dimarts 27 de maig a partir de les dues del migdia. L'exposició de Passola tractarà sobre el futur del procés català des d'un punt de vista panoràmic.
Isona Passola és una de les veus de referència del món cultural i artístic català. La productora de Pa negre i actual presidenta de l'Acadèmia Catalana de Cinema és una ferma defensora del procés sobiranista i des del seu camp professional ha aportat alguns títols destacats al debat sobiranista, com ara el treball Cataluña-Espanya, o el projecte que té actualment entre mans, finançat en part pel sistema de mecenatge popular Verkami, titulat L'endemà, una pel·lícula sobre l'Estat català amb arguments contra la por de decidir-se, que ha recollit més de 300.000 euros per aquest sistema de microfinançament.
Per poder assistir a la conferència cal enviar un correu electrònic a inscripcions@momentzero.cat després d'haver fet l'ingrés de 25 euros que costa el dinar al número de compte 2100 8101 99 2200168796. Amb el cicle es pretén analitzar la situació de Catalunya i els reptes futurs a què s'enfronta.
Des que es va encetar, a l'octubre, ja hi han intervingut l'escriptor Albert Sánchez Piñol; el magistrat Santiago Vidal i el president del Consell dels Col·legis d'Advocats de Catalunya, Miquel Sàmper –en aquest cas van fer una conferència conjunta–; el sociòleg Salvador Cardús; l'abat de Montserrat, Josep Maria Soler; el secretari general de la UGT, Josep Maria Àlvarez, i el professor d'Esade Àngel Castiñeira, que va ser l'encarregat d'obrir el cicle a finals del mes d'octubre de l'any passat. La següent conferència serà el dimecres 25 de juny.
Darrera actualització ( Dissabte, 17 de maig del 2014 00:00 )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada