divendres, 30 de maig del 2014

El gran casament de Guardiola a Marràqueix

El gran casament de Guardiola a Marràqueix

Un dia després de casar-se pel civil a Matadepera, l'extècnic del Barça lloga un avió per celebrar l'enllaç amb amics, família i futbolistes aquest dissabte

Pep Guardiola i la seva dona, Cristina Serra, a l''Oktoberfest' de Munic, l'any passat.
Lennart Preiss / AP
Pep Guardiola i la seva dona, Cristina Serra, a l''Oktoberfest' de Munic, l'any passat.

EL PERIÓDICO / Barcelona
Divendres, 30 de maig del 2014 - 14.44 h
  
Un dia després de sorprendre i casar-se pel civil a l'Ajuntament de MatadeperaPep Guardiola ha tornat a sorprendre al llogar un avió per celebrar, aquest dissabte, el seu nou estat civil a Marràqueix amb familiars, amics i gent de l'entorn del Barça.
Segons ha publicat 'Vanitatis', l'extècnic del Barça i actual entrenador del Bayern Munic pagarà als convidats una visita aèria a la ciutat i, és clar, l'allotjament i totes les despeses.

Passaports

Fa uns dies, Pep Guardiola i Cristina Serra van enviar als seus convidats una carta en què els sol·licitaven el número de passaport, així com la data d'expedició i de caducitat per a aquest divendres, publica la web.
En Pep va viatjar a la ciutat marroquina al desembre, quan el club alemany va guanyar el Mundial de Clubs a Marràqueix davant el Casablanca. Cinc mesos després, la dona del tècnic va celebrar el seu aniversari a l'Hotel Palmeraie Palace, un cinc estrelles on l'habitació més econòmica costa 210 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada