dijous, 22 de maig del 2014

L'Abadia de Montserrat tindrà un cava

VADEVI.cat | Actualitzat el 22/05/2014 a les 12:34h

L'Abadia de Montserrat tindrà un cava

S'elabora al celler Mont Marçal amb l'assessorament del grup Osborne

Disseny del logo de l'etiqueta

L'Abadia de Montserrat llançarà al mercat el seu propi cava, un Brut Reserva, el proper 6 de juny, amb una producció estimada de 50.000 ampolles per al primer any.

En el desenvolupament d'aquest cava, la comunitat benedictina de Montserrat ha comptat amb l'assessorament del Grup Osborne, que des de 2011 ja elabora a les seves instal·lacions d'Anís del Mono, a Badalona, la gamma de licors de Montserrat –Aromes, Crema Catalana, Licor d’Avellana, Ratafia, Anís i Herbes.

A més, Osborne, empresa familiar fundada en 1772, assumeix la comercialització d'aquest cava a tot l'Estat espanyol. Amb aquest cava, Osborne reforça la seva col·laboració amb el monestir benedictí de Montserrat.

El Departament de producció i qualitat d'Osborne ha treballat en estreta col·laboració en l'elaboració amb les caves Mont Marçal, productora de vins i caves a l'empara de les denominacions d'origen del Penedès, Catalunya i Cava, i que ha utilitzat per a l'ocasió raïm de les varietats autòctones catalanes macabeu, xarel·lo i parellada. El Cava Abadia de Montserrat envelleix per un mínim de 15 mesos. Tot això es concreta en un producte que sortirà al mercat a un PVP inferior als 9 euros. A aquest Brut Reserva se li 'uniran nous caves en un futur proper.

El Cava Abadia de Montserrat s'integrarà en l'ampli assortiment de referències distribuït per Osborne. El grup alimentari andalús és propietari de marques com 5 Jotas, Montecillo, el brandi Magno, Carlos I i Anís del Mono. Distribueix a més en exclusiva a l'Estat espanyol altres begudes com Seagram's Gin, Ron Santa Teresa i l'energètica Monster.

Tots els símbols de l'Abadia, a l'etiqueta

El disseny de l'etiqueta del nou cava crida l'atenció per l'acurat disseny. El marc exterior presenta forma circular i reprodueix l'orla del vitrall de la Capella de la Santa Cova de Montserrat obra datada cap a 1907 del vidrier barceloní Eudald Amigó. A més, corona el conjunt la silueta del característic massís de Montserrat.

La xapa de l'ampolla serà col·leccionable, i canviarà amb cada anyada, fins a completar una sèrie que recrearà cadascun dels mosaics dels diferents vitralls existents a la basílica. El símbol identificatiu de Montserrat, la M gòtica amb la serra superposada, també està present al disseny. La xapa serà col·leccionable, i cada anyada recrearà cadascun dels mosaics dels diferents vitralls de la Basílica

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada