dissabte, 20 de setembre del 2014

Primer aniversari dels Encants

Primer aniversari dels Encants

El Mercat dels Encants celebra el seu aniversari en el nou emplaçament amb una setmana farcida d'activitats

Món Barcelona | 19/09/2014 - 16:01h 
LA VANGUARDIA


Primer aniversari dels Encants
Los nuevos Encants Vells, reubicados en las Glòries Frederic Camallonga 
 
Barcelona. (Redacció).- El mercat dels Encants celebra la propera setmana el primer aniversari a l’emplaçament del carrer Castillejos i l’avinguda Meridiana. El nou mercat va obrir les seves portes el 25 de setembre de 2013 amb unes noves instal·lacions i serveis que ja l’han convertit en un espai emblemàtic de la ciutat.
En un any el mercat s’ha dotat de més millores per al confort de comerciants i de clients. S’hi han instal·lat nous tendals i paravents en diverses zones del recinte, principalment a la banda de l’avinguda Meridiana i Castillejos, i s’hi ha millorat la il·luminació arreu del mercat. També s’han introduït millores en accessibilitat per facilitar l’accés de persones amb mobilitat reduïda.
Al llarg de l’any, els comerciants han iniciat un programa de noves activitats per atraure nous clients. El volum de visitants s’ha mantingut amb l’increment detectat en el comptatge realitzat el mes de novembre de 2013, amb un càlcul de 150.000 visitants setmanals.
Activitats del primer aniversari
La Junta de Comerciants ha organitzat diverses activitats entre els dies 22 i 27 de setembre per commemorar el primer aniversari del mercat. Entre les més destacades, hi ha un taller d’efectes especials, la recreació del personatge “Caminant Blanc” de Jocs de Trons, actuacions musicals i shows infantils, concentracions de cotxes antics –els populars Seat 600 i 800-, cotxes americans i motocicletes Harley Davidson.
Activitats durant l'any
El nou mercat dels Encants s’ha obert a la realització de noves activitats socials i comercials. Des de principis de juliol i fins a mitjans del mes d’agost l’àrea de l’Street Food va acollir la iniciativa “Balcó Musical” amb actuacions de Dj’s de música electrònica. A més d’oferir música als visitants, la iniciativa perseguia també posicionar el perfil del mercat dels Encants a les xarxes socials de Facebook i Twitter.
El primer de juny, el mercat també va acollir la fira Vintage in Barcelona, organitzada per Events Barcelona, amb la idea de convertir aquesta fira en el punt de trobada per a col·leccionistes, restauradors, dissenyadors de moda, antiquaris i qualsevol enamorat del món antic en un entorn festiu i familiar.
Amb la idea de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil a través de la col·laboració amb l'Associació Alba Pérez es va fer una desfilada de les tropes imperials amb Darth Vader al capdavant per part dels membres de la Legió 501 Spanish Garrison, integrada per fans d'Star Wars.
Properes activitats
En els propers mesos, es preveu, a més de la celebració del 1er aniversari, una nova fira vintage organitzada per Lost Found i els comerciants dels Encants, plantejada com una edició especial de cap de setmana per a celebrar-se a finals d’octubre. L’Associació de Comerciants està preparant també una important campanya de Nadal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada