dissabte, 27 de setembre del 2014

La Generalitat ja engega la campanya del 9-N


27/09/2014
Consulta

La Generalitat ja engega la campanya del 9-N

Web de la consulta
Web de la consulta del 9-N

"El 9 de novembre tots estem convocats a la consulta popular no referendària sobre el futur polític de Catalunya", diu un vídeo

Bernat Vilaró
El Singular
La Generalitat ja ha engegat la campanya informativa de la consulta del 9 de novembre. Un vídeo publicat poc després de la convocatòria del president de la Generalitat, Artur Mas, informa amb una veu en off: "El 9 de novembre tots estem convocats a la consulta popular no referendària sobre le futur polític de Catalunya".

Seguidament, es llegeix la doble pregunta: "Vol que Catalunya sigui un Estat?" i, en cas afirmatiu, "vol que aquest Estat sigui independent? Recorda, el 9 de novembre tens una cita, tu decideixes", conclou el vídeo.

A més, avui s'ha posat en marxa la web 9Nconsulta2014.cat, on hi apareixen tres grans blocs: "Qui té dret a votar?", "Com votar?" i "On votar?". La web, disponible en català i castellà, també té un apartat d'actualitat, amb notícies sobre el 9-N, i informació sobre la llei de consultes, el decret de convocatòria i regles específiques.

9 milions d'euros de cost

El govern català preveu que la consulta costi uns 9 milions d'euros, segons queda establert a l'annex de memòria econòmica del decret de convocatòria de la votació del 9-N, publicat avui al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC). El cost previst és de 8.987.699,17 milions, tot i que la xifra acabarà sent superior perquè no s'inclou l'IVA en algunes de les partides.

En els pressupostos del Govern per a aquest any, acordats per CiU i ERC, ja figurava una partida per a la votació, que era de 10 milions d'euros i la vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, va dir que era ampliable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada