dimarts, 30 de setembre del 2014

Carles Canut, Ada Parellada i Toni Soler, primers gigaenquestadors

Carles Canut, Ada Parellada i Toni Soler, primers gigaenquestadors

Ara És l'Hora inicia aquesta tarda la campanya pel sí amb concentracions a totes les places i l'inici del porta a porta

| ND 30/09/2014 a les 17:34h
 
La plataforma Ara És l'Hora, integrada per l'ANC i Òmnium Cultural, donarà el tret de sortida a la campanya pel Sí a la independència a la consulta del 9N aquest dimarts a les set de la tarda, amb concentracions convocades davant dels ajuntaments catalans i l'inici simbòlic de la gigaenquesta amb la participació de personatges populars com Carles Canut, Ada Parellada i Toni Soler, entre d'altres.

Segons ha informat l'organització a través d'un comunicat, la resposta d'Ara és l'Hora a la suspensió de la llei i el decret és "més consulta i més democràcia", a més de la decisió d'avançar a avui l’inici de la campanya, previst inicialment pel 4 d'octubre.

Així, a les 19h hi ha previstes concentracions a les places dels ajuntaments de tot el país a les 19 hores. En l'acte de la Plaça de Sant Jaume de Barcelona hi participaran Carme Forcadell, presidenta de l’ANC i Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural, a més de representants dels partits polítics que donen suport a la Consulta.

En el transcurs de la concentració a la capital catalana, Sílvia Bel llegirà un manifest unitari en suport del 9N i Forcadell i Casals pronunciaran un discurs davant el públic reunit a la plaça. L’acte finalitzarà amb una crida a unir-se a la iniciativa “País groc”, el desplegament d’una lona gegant i el 'Cant dels Segadors'.

A més, al voltant de les 19.45h, en una acció oberta als mitjans de comunicació, les presidentes d’Òmnium i l’ANC, acompanyades de Pere Mas, Joan Lluís Bozzo, Carles Canut, Ada Parellada, Manel Lucas i Toni Soler iniciaran simbòlicament la Gigaenquesta en un emplaçament pròxim a la plaça. La Gigaenquesta permetrà conèixer el país nou que imaginen els catalans i les catalanes. Ara per ara ja hi ha més de 35.000 voluntaris inscrits per a fer una breu enquesta de 6 preguntes a totes les llars del territori.

Tarragona, Lleida i Girona, a banda d’una gran majoria de localitats catalanes, també celebraran l’inici de la campanya política més important de la història del país. A partir de les 19h es durà a terme la lectura del manifest unitari i es procedirà a l’inici de la Gigaenquesta amb personatges rellevants. A Girona hi seran Josep M. Fonalleras i Txe Arana, a Tarragona Fermí Fernández i a Lleida Pep Coll, Meritxell Gené i Rosa Fabregat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada