dissabte, 20 de setembre del 2014

Lluís Gavaldà guanya el premi Cerverí per la cançó 'Me'n vaig'

Lluís Gavaldà guanya el premi Cerverí per la cançó 'Me'n vaig'

| ND 19/09/2014 a les 09:01h
 
Imatge de la part final de la gala dels Premi Literaris de Girona 2014. Foto: delCamp.cat 

El Premi Cerverí a lletra de cançó en català, que s'ha entregat aquesta nit a Girona, l'ha guanyat el cantant, compositor i cap visible d'Els Pets, Lluís Gavaldà, per 'Me'n vaig'. El guardó, que no té dotació, s'atorga per votació popular entre els oients de Catalunya Ràdio. La cançó guanyadora d'aquest any està inclosa en el darrer disc de la banda de Constantí, 'L'àrea petita', del qual se n'han venut 15.000 còpies i que ha protagonitzat una gira de 50 concerts del grup, que aquest cap de setmana es tanca a Vic i aquí a Tarragona.

Gavaldà perd el guardó

El grup de Constantí, des del Facebook oficial del grup han explicat que el líder d'Els Pets, «cinc minuts més tard, al after-party, després de la segona copa de vi» va perdre el guardó. 

Altres guardons dels Premis Literaris de Girona 2014 

Per altra banda, l'escriptor i professor osonenc Antoni Pladevall ha guanyat el 47è Prudenci Bertrana amb 'El dia que vaig fer vuit anys', unes memòries novel·lades de la seva infantesa rural. L'autor hi repassa les vivències dels 8 als 15 anys, en un exercici literari per comprendre's a ell mateix. 'El dia que vaig fer vuit anys' - com explica Pladevall- no és només un corol·lari de records, sinó també «un homenatge a les generacions dels nostres pares i avis». La novel·la, el nou nom propi del guardó dotat amb 30.000 euros, es publicarà al novembre. Francesc Puigpelat ha guanyat el Ramon Muntaner de literatura juvenil, la banyolina Marta Rovira el Carles Rahola d'assaig i Manuel Forcano el Miquel de Palol de Poesia.

Lluís Gavaldà fent proves de so, aquest migdia a l`escenàri de la plaça Major. Foto: Adrià Costa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada