dissabte, 20 de setembre del 2014

I JA FA DOS ANYS D'EL BLOC DEL VÍCTOR.

20.04.14 
I JA FA DOS ANYS D'EL BLOC DEL VÍCTOR
                                                                          
Un dia com avui, i ja fa dos anys, vàrem començar aquest bloc, EL BLOC DEL VÍCTOR, com una mena de “ divertimento” i de mica en mica el temps a passat i resulta que ja estem prop de les 120.000 visualitzacions de pàgina, si de debò, gairebè a tocar demà o dema passat hi arribarem. I direm, també, que les dues terceres parts han entrat en els 7 darrers mesos. Per altra banda, també comentarem que el BLOC a esdevingut una mena de recull o exposició d' articles de premsa i d'opinió publicats AQUÍ, ALLÀ I ACULLÀ, i duran aquest temps hem publicat al voltant d'unes 3100 i escaig d'entrades,com es diu en termes blocaires.
D'aquest BLOC, paralel·lament n'han nascut , de moment, onze més, però en aquest cas, monogràfics i que el més antic d'un any i el més nou prop de 3 mesos, i que fins ara no han tingut tanta sort com el  seu germà gran.
Nosaltres, però, com es diu arreu, no seríem res sense vosaltres que ens seguiu i ens doneu suport. És per això que us donem les gràcies de tot cor. I ara a tornar-hi.
Salut i independència
 
Víctor Lluelles i Cardona
http://elblocdelvictor.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada