dilluns, 17 de novembre del 2014

S'ha mort el presentador Josep Maria Bachs

Dilluns  17.11.2014  09:35

S'ha mort el presentador Josep Maria Bachs

Es va fer molt conegut al capdavant del concursos de TV3 'Tres i l'astròleg' i 'Filiprim'

VilawebEl presentador de ràdio i televisió Josep Maria Bachs s'ha mort a setanta anys a causa d'un càncer. N'ha informat Barcelona TV, on havia conduït el magazín matinal 'Connexió Barcelona'. Nascut al barri de Gràcia el 1944, el 'senyor Bachs' va treballar a Ràdio Joventut i a RTVE a Catalunya, on va participar en programes com ara 'Informatiu Miramar', 'Opinió' i 'Giravolt'. Amb l'arribada de TV3 va presentar espais d'entreteniment, com 'Tres i l'astròleg' (1984) i 'Filiprim' (1985-1989).
Notícia relacionada: Josep Maria Bachs, vídeo a vídeo
Amb la ja mítica frase 'Tanquem la paradeta', el carismàtic presentador Josep Maria Bachs finalitzava 'Filiprim', el programa que li va reportar més èxit a TV3 gràcies també a secundaris de luxe com l'Encarregat (Jaume Sorribas) i l'Avi (Llàtzer Escarceller). El programa va ser en antena entre 1985 i 1989. L'any 1993 va fer un parèntesi a la televisió pública catalana i va substituir Jordi Estadella al concurs de TVE 'Un, dos, tres responda otra vez', dirigit per Chicho Ibáñez Serrador. El 1996 va tornar a TV3 amb programes com 'Ara va de riure', 'Si l'encerto, l'endevino' (1997) i 'A+ A+ (2003). A partir d'aquí es va centrar en programes radiofònics a Catalunya Ràdio, Ràdio 4 i Rac1.

A l'emissora del Grup Godó va col·laborar en el programa 'La primera pedra' amb la secció 'Senyor Bachs, què passa?'. A partir de l'abril del 2008 va tornar a la televisió amb el magazín matinal 'Connexió Barcelona' a Barcelona Televisió.
La cerimònia de comiat es farà demà dimarts a les 11.30 al tanatori de les Corts de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada