dissabte, 15 de novembre del 2014

Manuel Milián: "L'Estat ha fet el ridícul, diguin el que diguin"

DESPRÉS DEL 9N

15/11/2014
Consulta

Manuel Milián: "L'Estat ha fet el ridícul, diguin el que diguin"

 Sense títol

El periodista Manuel Milián Mestre

El periodista afirma que Rajoy està qüestionat al PP arran de la seva actuació el 9-N

Lluís Bou
El Singular
El periodista Manuel Milián Mestre ha assegurat a la tertúlia de 8 al dia, que el govern espanyol s'ha trobat "desbordat, descol.locat i sorprès per l'astúcia" del president Artur Mas amb el 9-N. "L'Estat diumenge passat va fer catacrac, va fer el ridícul a Catalunya, diguin el que diguin", ha indicat.

"He estat a Madrid aquests tres dies i hi ha una hipersensibilitat. Ja no discuteixen la capacitat de lideratge d'Artur Mas. Ha fet un pols i l'ha guanyat. En canvi, discuteixen que el Déu que està a l'Olimp [Mariano Rajoy] està en silenci permanent, i la gent no entén res. Això ha provocat un malestar enorme al PP, encara que ho vulguin dissimular, i a Catalunya especialment", ha afegit.

Segons Milián Mestre, el PP de Catalunya ha patit una "desfeta moral tremenda, que ha portat a fer algun gest excessiu de l'Alícia Sánchez Camacho, dient coses inadequades producte del seu nerviosisme", en relació a l'actuació de la fiscalia contra Mas. "Jo conec alguns elements del partit i estan molt desmoralitzats. El PP està dividit: Té una dreta al caire del límit, i no creuen en el liderat d'un senyor que en un cas tan greu com la secessió de Catalunya estigui en la inòpia. Això fa que el govern [espanyol] sigui en aquests moments molt feble", ha reconegut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada