dimecres, 19 de novembre del 2014

Guardiola: "Cal millorar coses per competir amb els grans"

Feliç pel retorn de Schweinsteiger

Guardiola: "Cal millorar coses per competir amb els grans"

El tècnic del Bayern Munic, Pep Guardiola, va aprofitar l'aturada de seleccions per passar revista a l'actualitat del club bavarès

Pep Guardiola dirigint una trobada amb el Bayern de Munic
Pep Guardiola dirigint una trobada amb el Bayern de Munic AFP
Jordi Batalla
2014.11.16 | 17:26 H.
SPORT 
Pep Guardiola, aprofitant l'aturada de seleccions, va repassar les sensacions i el moment de forma actual en què es troba el Bayern de Munic.
En una entrevista a la televisió del club bavarès, Guardiola va tenir temps per analitzar l'actualitat del Bayern, el retorn de Bastian Schweinsteiger i el partit de dimarts de la selecció alemanya, que s'enfrontarà al combinat espanyol a Vi go.
"A nivell de resultats no ens podem queixar, encara que hem de recordar que estem al novembre i queda molt. Hi ha coses que millorar per poder competir amb els grans equips europeus", va dir Pep en preguntar pel bon moment de l'equip en aquest inici de temporada .
El tècnic de Santpedor va celebrar el retorn de Bastian Schweinsteiger a la rutina de l'equip: "Schweinsteiger és un jugador que l'última dècada ha estat fonamental en el club, capità selecció alemanya en aquests moments. Volem que torni i que agafi la forma el més aviat possible . És una gran notícia per a tots ", va confessar l'entrenador del Bayern.
L'exentrenador del Barça va confessar que desitja que es disputi el partit de dimarts que, que enfrontarà a Alemanya ia Espanya.
"Serà un gran partit. Als dos equips els agrada jugar, i tenen jugadors fantàstics en els dos equips. Serà un partit molt bonic, espero que arribi el dimarts per a mostrar-la", ha conclòs Guardiola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada