dimecres, 9 de juliol del 2014

Sant Carles de la Ràpita rep el primer creuer

Dimecres  09.07.2014  06:00

Sant Carles de la Ràpita rep el primer creuer

Els visitants passaran el matí al municipi o faran alguna excursió per la rodalia

Vilaweb
Avui al port de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) no s'espera l'arribada de cap pesquer, sinó que poc després de les vuit del matí hi arribarà el primer creuer de la història del municipi. Aquest fet s'ha convertit en tot un esdeveniment, i s'hi ha abocat gent des de tots els sectors. El creuer portarà dos-cents passatgers, principalment nord-americans i francesos, que cerquen tranquil·litat i que faran alguna excursió o passaran el matí passejant pel poble. Segons el batlle, Joan Martín, aquest estiu el vaixell farà sis escales a la Ràpita i ja s'ha confirmat que l'any que ve hi tornarà.
El consistori de Sant Carles de la Ràpita ha estat l'encarregat de coordinar l'operació i ha treballat directament amb comerciants, establiments de restauració, empreses d'activitats nàutiques i el gremi del taxi perquè avui tot sigui a punt per a rebre els turistes. A més, ho aprofitaran per inaugurar una nova oficina de turisme que han obert a la zona portuària.

El batlle explica que s'han modificat els horaris de comerciants i restauradors perquè 'quan els turistes arribin ja tinguin la majoria de comerços oberts'. També destaca que una de les activitats que més ha cridat l'atenció dels creueristes és l'observació d'ocells al Parc Natural del Delta de l'Ebre.

El creuer Star Flyer, de la companyia Star Clippers, sortirà cada dissabte de Palma amb dos-cents turistes a bord i arribarà a Sant Carles de la Ràpita després d'haver passat per Formentera, Eivissa i València. El viatge continuarà cap a Menorca i Sóller per tornar al punt d'inici, Palma. L'últim vaixell s'aturarà a la Ràpita el 13 d'agost. Segons el batlle, a més de l'Star Flyer, dues companyies americanes més s'han interessat per fer escala a Sant Carles de la Ràpita l'any vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada